Echt horloge / smartwatch : om niet meer te kiezen

Hier : https://www.kickstarter.com/projects/1113076301/unique-make-any-watch-a-smartwatch/comments

4 likes

Geweldig !

Grappig. De band ziet er wel vrij fors uit.

Wat super gaaf!!! Ik wil inderdaad geen smart-watch. Heb al een smart-phone en vind een mechanisch horloge toch mooier. Met dit heb ik beide! Dank voor het delen!

Kijk!
Perfecte oplossing.
Gooi die lelijke smartwatches maar in de prullenbak.

1 like

Leuk bedacht!

Nice :+1:

Grt.

Ik vind het echt een mooi concept maar ik was nou eigenlijk ook niet van plan om elke dag van bandje te verwisselen en dan verliest het al gauw zijn waarde, ik zou graag een soort clip-on zien, een apparaat dat ik om de band heen kan klemmen en dus snel kan omzetten.

1 like

Ik wil er ook voor ieder horloge met leren band 1 hebben. Net zoals ik nu al heb. Geen idee wat ze echter gaan kosten. Een clip-on is nooit zo mooi weg gewerkt. Dan gebruik ik wel gewoon mijn pasjeshouder en telefoon.

Als je een device zonder display hebt kun je de techniek net zo gemakkelijk in je broekriem inbouwen, dan heb je geen horlogebandwisselprobleemtoename (dubbele woordwaarde). Zolang ik het prima red met een smartphonescherm, lees: zonder smartwatchscherm, zou ik dat een mooie oplossing vinden.
Of heb ik nu een wereldidee verklapt… Als hier iemand mee binnen loopt heb ik graag 5% voor het idee ok? Wat denken jullie, zal ik dit er voor de zekerheid ook in het Engels bijzetten? Hmm, chinees is nog beter denk ik:

如果你有一個設備,而顯示技術,你可以很容易地打造成了你的腰帶,那麼你不看換胎問題的增加(雙字值)。只要我精保存了智能手機的屏幕,即沒有智能手錶的屏幕,我會覺得這是一個很好的解決方案。
不管我現在揭示了世界的想法…如果有人和你在裡面,我喜歡5%的想法吧?

1 like

ik vind het wel wat hebben. Vraag is alleen of je het echt gaat gebruiken, en wat het gaat kosten. Is de prijs al bekend?

Tja, vroeg of laat zullen de toepassingen hiervoor echt wel gaan opwegen tegen de emotie en gaan we allemaal aan de smartwatch (of een chip in de nek uiteraard :slight_smile: )
Dan vind ik dit (voor nu) wel het beste van twee werelden.

Het zat er wel aan te komen. Na de SmartWatch en SmartBand hebben we nu de smartstrap (hah, een nieuwe term die Google toetsenbord nog niet kent en automatisch van hoofdletters voorziet :smile:).

Merendeel vd wis heeft geen trek om met n stappenteller om de pols te lopen. Of dat n kleine computer om de pols dagelijks opgeladen moet worden.

Ze willen een ‘echt’ horloge met n ouderwets uurwerkje erin.

Ook willen ze in sommige landen niet geassocieerd worden met ouwe opa’s, oma’s of kleine kinderen die hun ov pas kwijtraken/vergeten. Dan veel liever n hippe gshock of armani.

Maar de (smart)wearables komen wel steeds meer in ons leven. Straks vertelt je shirt dat je nog wel n extra spray Deo kunt gebruiken of dat je jas aangeeft dat ie graag gedrycleaned wilt worden. Erg makkelijk.

Net als contactloos betalen. Nu is er n startup die in deze gemakken wilt voorzien en je toch n ‘serieus’ horloge laat dragen. Een smartstrap van mooi leer die je op je pam of speedy kunt zetten, en je daarnaast voorziet van notificaties, je telefoon niet laat vergeten, gesprekken laat weigeren, contactloos laat betalen, je ermee in de ov kunt inchecken, etc.

Lijkt jullie zo iets wel wat?

Poll: Lijkt een SmartStrap je wel iets?

Tussenstand:

1 like

Not My Cup Of Tea

Tja, je kunt er ook zelf geen custom patronen of wijzerplaten voor maken :wink: