Eise Eisinga op tv

Vannochtend zapte ik tijdens het ontbijt en viel middenin een uitzending van Omroep Friesland op Nederland 1. Deze ging over het Eise Eisinga museum in Franeker. Ik heb vandaag een aantal keren op ‘Uitzending gemist’ gekeken of de betreffende uitzending ook op internet is te zien, maar hij staat er nog steeds niet tussen.

Kreeg ik net de ingeving om eens op de website van Omroep Friesland te kijken; en jawel, de volgende link wijst naar de uitzending in breedband, afgespeeld door de MediaPlayer http://www2.omropfryslan.nl/redir.asp?link=‘http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nos/omropfryslan/bb.20050515.asf’&linkID=85955. De pagina waar de link op staat verwijst ook naar smalband en een ander formaat http://www2.omropfryslan.nl/redir.asp?TargetID=18244&linkID=85958.

Veel kijkplezier!

Gerwin

Bedankt Gerwin,

Ook ik viel midden in de uitzending, helaas alleen het laatste stukje gezien. Dankzij de links kan ik het vanaf het begin zien.

M.I. een must voor een ieder met interesse in Astronomie. En natuurlijk voor elke CvdK Planetarium eigenaar. (En dat zijn er nogal wat hier op het forum :slight_smile: )

gr,
Hans Mennink