En de prijs voor "nuttigste gereedschap" gaat naar...

Ik heb veel liggen qua tools maar er is er ééntje dat ik echt om de haverklap gebruik. Onverwoestbaar, griezelig efficiënt, en spotgoedkoop erbovenop.

En dan heb ik het over deze knapperd:

Oké, toegegeven, ik heb een net iets smeriger dan gemiddeld exemplaar uit m’n to-do doos genomen, maar je moet me maar op m’n woord geloven dat ik wel vaker schoonheden van deze categorie in de ogen kijk. De laatste 50 jaar niet gedragen, bandje vastgekoekt aan de kast, je kent de soort wel. En dan ziet je mooie siliconen werkblad er plots zo uit:

Stof en vuil overal. Maaarrrr! Bästis to the rescue:

Vijf secondjes werk en alles terug pico bello. Dus, kameraden horlogemakers, niet twijfelen! Ikea, uw hofleverancier voor specialistengereedschap sinds…

15 likes

ook erg handig…
image

15 likes

Ja ik opende het topic ook zo:

8 likes

Horloge stand?

1 like

:rofl:

IkeNee!

Een winkelketen die niet meer aan kerstversiering doet vanwege de intolerantie van anders gelovigen, is een winkel waar ik niets koop, dus op naar de volgende (slechte) winkel …

2 likes

Uitstekend. Je wordt toch ook gek van die onzin? Vanaf September sinterklaasliedjes en daarna een maand kerstgekweel terwijl je je nek breekt over dode bomen die onder een laag plastieken kitschballen bedolven zijn. Bah.

Ik kom niet graag bij de Ikea, maar als ik dit zo lees zal ik er in december eens wat vaker langs gaan.

Wat betreft de roller van TS: Je koopt ze natuurlijk ook bij iedere supermarkt en drogisterij. Voor een scheet en een knikker. :+1:t4: Want Action is wel zo’n lelijke zaak, daar bevuil ik m’n netvlies ook liever niet mee.

3 likes

afbeelding

Een Tarzan is er niets bij :scream:

Die tool maakt een natte vadoek overbodig!

1 like

:sweat_smile::rofl::rofl:. We zien ons daar.

2 likes

Welke Ikea? Ik kom ook😜

1 like

Met een atelier aan huis wellicht wel ja​:grimacing::face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 like

Neem dan ook even een rolletje horloges mee, voor bij de gehaktbal in de kantine. :upside_down_face::upside_down_face:

Zwolle, Amersfoort, Amsterdam of Groningen, dat valt binnen m’n bereik. :sunglasses:

1 like

Hoezo kantine. Waarom op zo’n cheapo Zweutse stoel gaan zitten als er hopen zetelbankstellen uitgestald zijn in de hele winkel! Flesje single malt en een paar glazen mee, en loungen in een fancy Söderhamn met de horloges op de bijhorende Vittsjö. :grimacing:

2 likes

Ik doe nu even een Geer en Goor lachje na​:laughing::sweat_smile::joy::rofl::rofl::rofl:
Het is duidelijk dat ik een aantal zaken heb gemist in mijn opvoeding :smirk:
Bedankt LVA!

Uiteraard​:stuck_out_tongue_winking_eye::muscle:

1 like

Daar doe ik aan mee, met dien verstande dat ik de ouderwetse cheapo Ektorp nog het beste vind zitten, of misschien dat ik er dan een Poäng bij sleep.

Nu wil ik je topic niet vervuilen. Het begon een beetje vreemd met dat scrollen over wat een seksspeeltje leek, maar die tip van die roller is inderdaad goud waard. Ik heb een kat geadopteerd en gebruik ze nu hevig op alles wat los en vast zit om er rommel vanaf te halen.

Rotbeesten. Hij is lief, maar een schildpad is praktischer.

1 like
2 likes

Het was sowieso al een niet al te serieus topic. Beter hier dan in een Rolex thread medunkt, gezien de kilometers lange tenen daar. :smirk:

En een schildpad pist niet op je zetel. Dat valt ook weer mee.

2 likes

Mooi om te zien dat er in 27 jaar tijd nog vrij weinig veranderd is, in sommige opzichten.

Nog zo’n haat-object: Stel je gaat zo’n rollertje kopen bij de IKEA. Dan kom je die winkel in, en dan wordt je met 5000 anderen door een soort Kafka-esk labyrint geloodst, met kortere routes die het al dan niet doen.

Action is een lelijke tent, maar je ben wel in 5 minuten weer buiten met je rollertje.

5 likes