Etaleren?

Beste allen , om mijn uurwerken , horloges te bekijken moet ik een oude schoendoos :frowning: openen en één voor één de pakjes nopjesplastiek openrollen om mijn lieverds te bekijken , nu nog gering in aantal maar binnen enkele maanden (hoop ik) toch een schoendoos meer , enz… Wat raden jullie mij aan om het wat plechtiger te doen , vooral naar bezoekers toe . Mijn gedacht ging uit naar een hoop glas met extra spot(jes) en die ministatiefjes , zoals je ze in de winkel vindt. ??
grtjs
Michiel

Wat dacht je hiervan?

Michiel
allereerst, waar en hoe je het ook opbergt, zorg ervoor, dat ongewenste elementen (ook water, vuur en wind) niet bij je kollektie kunnen komen.
En hoe zichtbaarder die is, des te groter is je risico.
Ikzelf heb mijn verzameling in de kluis, onder alarm, in hele gewone etuis en in een paar boxen. Maar ik show m’n horloges nooit, behalve aan m’n pols.
Ik heb in huis wat modulaire meubelen, en misschien ga ik ooit een vitrine van hetzelfde fabrikaat maken. Maar daar komen dan geen horloges in. Ik vrees namelijk dat het merendeel van mijn kennissen net zo graag naar mijn horloges kijkt als ik naar hun vacantiefoto’s.
Het spul is niet goedkoop, wel perfekt gemaakt (Zwitserse qualiteit) en enorm veelzijdig.
Voor informatie http://www.usm.com/produkte/usm_haller/impressionen/impressionen.php?lang=en&country=ch
Aan de andere kant van het monetaire spektrum vind je dit http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=13&langId=-23&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23~Products&query=detolf met een beetje fantasie maak je hier ook een heel mooi meubel van.

Succes met je kollektie en de presentatie ervan

Bedankt voor de tips :slight_smile: