Even voorstellen + vraag

Hallo,

Ik ben Damy 31 jr en ben zeer gecharmeerd van horloge’s met een voorliefde voor Tag Heuer.
Ik heb zelf o.a. een Tag Heuer Carrera CV2010-2 welke ik afgelopen December heb gekocht bij een gerenomeerde specialist in Amsterdam.
Nu ben ik erachter gekomen tijdens mijn aanwezigheid bij de F1 afgelopen weekend dat mijn 30 minuten register een eigen leven lijdt, als je zachtjes beweegt met het horloge gaat de wijzer alle kanten op.
Dit hoort natuurlijk niet en zal de juwelier benaderen hierover maar hoe werkt het bij Tag Heuer met garantie en dan bedoel ik meer hoe lang zal ik hem moeten missen?
Over 6 weken ga ik met vakantie en dan heb ik 'm graag om, als het net wel net niet voor me vakantie klaar is doe ik het erna wel…de stopwatch gebruik ik niet elke dag :slight_smile:

Bedankt voor jullie reactie.

Hallo Damy,

Welkom op dit fantastische horloge forum. Je zal hier wel geestverwanten ontmoeten, er zijn meer Tag Heuer fanaten op dit forum. Jammer om te lezen dat er een probleempje met een van de horloges is. Ik denk dat het het beste is om even contact met de winkel op te nemen om te vernemen wat de mogelijkheden zijn, Dan weet je waar je aan toe bent.
Zo te lezen heb je nog meer horloges, we zijn benieuwd…:wink:

Welkom Damy op dit leuke en mooie forum.

Ik denk dat het advies van Tom goed is, terug naar de winkel, je hebt immers nog garantie.

welkom, een gerenommeerde specialist zal zeker qua service adekwaat handelen.

Groet,
Arno.

Hallo nogmaals,

Ben ook niet bang voor de reparatie cq garantie dat zit heus wel goed…ben meer bang voor de tijd die het in beslag gaat nemen…ik heb vernomen dat 6 tot 8 weken dat je hem kwijt ben geen uitzondering is…vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft?

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar heb wel gehoord, dat als een horloge niet bij de handelaar zelf kan worden gerepareerd, het inderdaad weken/maanden kan duren.

Welkom op dit forum! Gewoon teruggaan met je horloge. Je hoort bij de dealer snel genoeg hoe lang het gaat duren.

Overigens…, voel je vrij genoeg om een foto van je TAG te plaatsen. We zijn hier dol op foto’s! :slight_smile:

Hoi Danny,

Allereerst welkom.
Vervelend dat je aanwinst niet naar behoren werkt. Ook ik zou gelijk teruggaan naar de dealer, en gewoon vragen wat zij verwachten, qua reparatie tijd. Ik denk dat het inderdaad niet ongebruikelijk is dat hij 6 of meer weken weg is, als ze hem daadwerkelijk opsturen.

Groeten,

Martin

Het klinkt alsof de wijzer gewoon los zit. Dit kost ongeveer 15 minuten om te repareren :wink: En dan kan in pricipe iedere horloge maker wel even voor je regelen.
Maar als je het echt door Tag wil laten repareren, dan ben je hem waarschijnlijk 6 tot 8 weken kwijt.

Welkom Danny!

Met het laten repareren van een Tag heb ik helaas geen ervaring. Wel wil ik je welkom heten. Net als jij ben ik een fan van Tag Heuer. Hier een foto van mijn twee Tag Heuers: