Even voorstellen

Al even rondgekeken op dit forum na me te hebben aangemeld toen ik iets las over een Duitse winkel. Nu toch eens tijd om me voor te stellen:

Eerste (mooie) horloge gekocht in 1996. Een TAG Here quartz. Heb hem nog steeds met originele doos, papieren en factuur en heb hem vorig jaar maar eens een nieuw wijzerplaat en wijzers gegeven voor zijn 20ste verjaardag. Ziet er weer uit als nieuw maar door de wat kleine maat draag ik hem eigenlijk nooit meer.

Daarna ging het al snel mis:-)

Een eerste Breitling Chronomat in 1997, daarna een paar jaar rust maar toen ging het echt helemaal de verkeerde kant op:

TAG Heuer Carrera 300SLR Limited Edition, Breitling Chronomat B01, Omega Seamaster, EBEL perpetual calendar Limited Edition, Rolex Daytona, Rolex Submariner, Girard Perregaux Vintage 1960, Perrelet Seacraft, Zenith El Primero Striking 10th Limited Edition, Seiko Presage Limited Edition, etc etc.

Veel boeken lezen, veel beurzen in binnen- en buitenland bezocht en zo veel geleerd over horloges en over de business. Sinds vorig jaar bezig met de verkoop van zowel horloges als goede horlogebandjes en het blijft een genot om naar een mooi horloge te kijken.

Ik heb een paar foto’s bijgevoegd. Laat gerust weten wat je er van vindt!

Willem

17 likes

Van harte welkom Willem! Mooie collectie heb je. Veel plezier op dit fantastische forum :slight_smile:

1 like

Van harte welkom op het HF! :slight_smile:

Welkom! Mooie collectie.

Welkom! Heb je een eigen webwinkel oid, waar verkoop je de horloges en bandjes?

Voor de liefhebbers. Heb deze laatst ook geschoten. Als iemand iets zoekt kan ik het meestal wel vinden, ik heb goede contacten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Israël en de Verenigde Staten maar met de komst van Trump zullen horloges ook wel ommuurd worden…

2 likes

Als ik “marktemporion” google krijg ik een webwinkel op de Filippijnen, hoe is het weer daar… :grinning:

30°c en regen in Manilla.

1 like

Mijn beste,

Willem, van harte welkom in de gemoedelijke kring van HorlogeForum.:watch:
Een fraaie collectie heb je!! Chapeau!!

Orologio Signaturis Temporis. :wink:

Hallo Jeroen,

Omdat de horlogehobby wat uit de hand is gelopen verkoop ik wel eens wat uit mijn collectie. Daarnaast wil ik wel eens wat anders dragen en ik moet echt eerst ruimte maken voor er wat nieuws komt.

Vroeger kocht ik altijd horlogebandjes in Utrecht; goede kwaliteit maar de prijzen zijn zo idioot geworden dat ik ze in Duitsland ben gaan kopen. 40% goedkoper en precies hetzelfde merk. We zitten aan een (web)winkel te denken maar nu kun je bestellen en afhalen op ons bedrijf. Je kunt bv de prijzen van Dehorlogebandenspecialist nemen en er dan 35% vanaf halen.

Wij voeren een aantal banden van Rios, andere merken vinden we kwalitatief niet altijd even goed maar we denken wel na over Hirsch. Onze horlogemaker doet ook onderhoud aan o.a. Omega, Rolex, TAG Heuer, Breitling etc.

Dus wel zakelijk maar geen echte winkel vooralsnog. Als het echt storm gaat lopen willen we stappen gaan maken.

1 like

Nee hoor, gewoon regio Utrecht. Hier ook regenachtig en zelfs koud:-)

1 like

Veel plezier hier…maar pas op!! Erug verslavend!🖒😊

Welkom :grinning:

Welkom Willem,

Ik ben onder de indruk van jouw zeer respectabele verzameling.
Petje af hoor.

Welkom!
Dikke verzameling. :thumbsup:

Welkom!
Mooie collectie!

Dag Willem,
Welkom hier, ook uit het Utrechtse.

Welkom Willem, jij gaat het virus hier niet meer oplopen!! Je hebt het al!! Mooie collectie!!

Mooie collectie man!!!

Welkom! Mooie klokjes heb je. :thumbsup: