G-shock velcro black/black

Weet iemand of er een velcro (stoffen) G-shock band bestaat die zwart op zwart is? Ik kom veel combinaties tegen met allerlei kleuren op een zwarte “onderband”. Maar zwart op zwart heb ik niet gezien. Het dichtsbij is grijs op zwart.

Moet het van G-Shock zelf zijn? Tijdje geleden een zwart-op-zwart velcroband gekocht voor een Baby-G (zie http://www.horlogeforum.nl/read.php?15,875382), maar die is niet van Casio/G-Shock. Past wel perfect.

janl Schreef:

Moet het van G-Shock zelf zijn? Tijdje geleden een
zwart-op-zwart velcroband gekocht voor een Baby-G
(zie
http://www.horlogeforum.nl/read.php?15,875382),
maar die is niet van Casio/G-Shock. Past wel
perfect.

Ziet er niet verkeerd uit. Het liefst wel van G-shock zelf, maar moet niet. Heb er nu een stevige zulu op. Zocht er iets origineels van G-shock voor erbij. Kun je nog nagaan bij wie je em vandaan hebt? Alle niet Casio Velcro banden die ik op de Baai tegen kom, hebben van die ringen ipv zo een klik-systeem.

Overigens vind ik die van G-shock wel iets veiliger. Die moet je op 2 ipv 1 punt indrukken voor ie los komt. Heb een grijs/zwarte combi gekocht, maar hou me aanbevolen voor zwart op zwart.

Mijn band kwam van hier: http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p1626h306s327-Sportsband-20mm-blac.html

De originele G-Shock band is inderdaad iets veiliger met die 2 punten, langs de andere kant, moest hier het kliksysteem lossen, dan heb je nog altijd de velcro die vastzit hè.
:slight_smile:

janl Schreef:

Mijn band kwam van hier:
http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p1626h
306s327-Sportsband-20mm-blac.html

De originele G-Shock band is inderdaad iets
veiliger met die 2 punten, langs de andere kant,
moest hier het kliksysteem lossen, dan heb je nog
altijd de velcro die vastzit hè.
:slight_smile:

Bedankt voor de tip. En inderdaad, die binnenband blijft dan ook op z’n plaats. Ben toch maar voor de grijs/zwarte combi gegaan, wegens gebrek aan een originele black/black.
Hij staat wel stoer zo een ‘dikke’ band. Maar vind een zulu toch een stukkie steviger. Die plastieken sluiting lijkt me wat fragieler en minder duurzaam dan de stalen ringen.

Fotootje? :slight_smile:

janl Schreef:

Fotootje? :slight_smile:

Komt nog, eerst die verdraaide Face protectors erop zien te krijgen tegen de Big Bad Guy…