Gewonnen, dus "incoming"

Ik zocht een sportief goudkleurig horloge, misschien wel wat “blingy” maar weer niet te overdreven. Beetje apart ook en nu dus gevonden en gewonnen. Constantin Weisz, Duits merk (‘Germasian’), met Seagull TY2555 automatisch loopwerk en wat ik erover op het internet heb gelezen een zeer goed Chinees gemaakt klok"je" met dubbele “O-ringen” en zeer zwaar geschroefde achterkant, vandaar dus ook de WR van 300. Ik heb ook al heel wat arrogante commentaren gelezen van mensen die er op het oog niks aan vonden, "want het was maar een Chinese kloon van…) Vul maar in: Ploprof, Ocean 7, zelfs Sottomarina Manta Gigante en sommigen wilden hem vergelijken met een Adee Kaye modehorloge (met een quartz loopwerkje erin). Diegenen die hem “in de hand” hadden, waren er veel lovender over, zeker in combinatie met de prijs waarvoor hij destijds in America via ShopNBC is verkocht! Ik had 'm al 2e hands gekocht via eBay en hoorde toen dat de extra schakeltjes die onderaan de zware mesh armband zitten, er niet meer bij waren en de omtrek dus waarschijnlijk te kort voor mij zal worden. Omdat ik al eens erg goede ervaringen had met fabrikanten (Swatch schakeltjes) heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de fabrikant in Duitsland gisteren aangeschreven (gemaild) en vanochtend al vroegen om mijn adres om ontbrekende schakeltjes naar op te sturen!! Over service gesproken, bij Swatch duurde het langer, hoewel dat ook meer dan uitstekend is opgelost. Overigens kost de zilverkleurige versie in Duitsland € 208,50, de goudkleurige en de rosé kleurige wordt in de EU niet verkocht…

Hoop dat die snel en veilig arriveert en heb al mijn andere goudkleurige horloges maar op Marktplaats en PMWF gezet! :smiley:

http://imgbox.com/aakT0GGX]
[URL=http://imgbox.com/aapkIjqi[/url]
Free Image Hosting by imgbox.com
http://imgbox.com

Mooie klok.(tu) Persoonlijk zou ik hem in zilver gekocht hebben.

haakie Schreef:

Mooie klok.(tu) Persoonlijk zou ik hem in zilver
gekocht hebben.

Als ik een zilveren had gezocht, had ik uiteraard deze niet gekocht (:smiley:
Sommige mensen vinden goud en een duiker niet bij elkaar passen, maar ik zeg dan maar “What about James Bond?” :smiley: Deze vervangt al mijn ‘gouden’ klokjes die nu te koop staan…:wink:

James T. Kirk© Schreef:

haakie Schreef:


Mooie klok.(tu) Persoonlijk zou ik hem in
zilver
gekocht hebben.

Als ik een zilveren had gezocht, had ik uiteraard
deze niet gekocht (:smiley:
Sommige mensen vinden goud en een duiker niet bij
elkaar passen, maar ik zeg dan maar “What about
James Bond?” :smiley: Deze vervangt al mijn 'gouden’
klokjes die nu te koop staan…:wink:

Ik heb niks tegen goud maar nu ben ik toch wel een beetje een Bondfan muv Daniel Craig. Naar mijn weten heeft hij never nooit een gouden horloge gedragen.
Leuke klok wel. Lekker dik.

Lekkere dikke klok. Band is ook heel fraai.
Gr,
L.R.

Gefeliciteerd! Ben benieuwd naar foto’s, straks als deze is gearriveerd, in daglicht zonder al die reflectie, dat verdiend deze stoere klok wel.

Van harte! Het is niet helemaal mijn smaak, maar dat is ook niet nodig.
Hoop dat alles veilig aankomt (tu)

dreski Schreef:

Ik heb niks tegen goud maar nu ben ik toch wel een
beetje een Bondfan muv Daniel Craig. Naar mijn
weten heeft hij never nooit een gouden horloge
gedragen.
Leuke klok wel. Lekker dik.

OK, kon het me eerlijk gezegd ook niet herinneren, deed er maar een gooi naar! (:smiley:

lone ryder Schreef:

Lekkere dikke klok. Band is ook heel fraai.
Gr,
L.R.

Ik las zelfs commentaren, dat men alleen al voor de band, de klok kochten! Omdat het nogal een zwaar ‘apparaat’ is, hebben sommigen 'm op een leren band gezet. :slight_smile:

Er zijn wel betere foto’s:
http://www.shopnbc.com/Constantin_Weisz_Men_s_Professional_Diver_Automatic_Stainless_Steel_Mesh_Bracelet_Watch/605-791.aspx (hier kun je ook de rose gold bekijken) en voor alleen de zilveren versie

http://shop.constantin-weisz.com/de/Herrenuhren/Herren-Automatik/Constantin-Weisz-Herrenuhr-Automatik1.html?xd97e2=b8e25bc0b16c84a12a95856e505fb159

Hartelijk dank! :)-D Smaken mogen verschillen, niet waar? :smiley:

mooi horloge maar hou niet zo van goud : )
maar jij wel en daar gaat het om!!

Rick Schreef:

mooi horloge maar hou niet zo van goud : )
maar jij wel en daar gaat het om!!

Nèt voldoende om met één stoere rond te durven lopen! Verder heb ik deze maar die ga ik verkopen.

http://imgbox.com/aasyr1Mf]
[URL=http://imgbox.com/aaynPl5m[/url]
Free Image Hosting by imgbox.com
http://imgbox.com

James T. Kirk© Schreef:

Sommige mensen vinden goud en een duiker niet bij
elkaar passen, maar ik zeg dan maar “What about
James Bond?”

What about Bond? Misschien is het nodig om m’n geheugen op te frissen, maar ik kan me niet herinneren dat 007 een gouden duiker om heeft gehad.

Jaja, Dreski heeft mij dat een dag geleden al uitgelegd :stuck_out_tongue:

Zelf vind ik deze stoere klok best wel mooi!

Helaas zijn de “gouden” en Rosé “gouden” versies bij die amerikaanse webshop uitverkocht.

Ik zit er te denken om de SS versie van dit horloge bij de duitse webshop te bestellen.

In ieder geval bedankt voor de goede tip!

Al zal dit horloge de eerste worden die niet zwitsers is.

Maar indien het uurwerk een “Seagull” is… zit het wel goed.

LeoZ Schreef:

Zelf vind ik deze stoere klok best wel mooi!

Helaas zijn de “gouden” en Rosé “gouden” versies
bij die amerikaanse webshop uitverkocht.

Ik zit er te denken om de SS versie van dit
horloge bij de duitse webshop te bestellen.

In ieder geval bedankt voor de goede tip!

Al zal dit horloge de eerste worden die niet
zwitsers is.

Maar indien het uurwerk een “Seagull” is… zit
het wel goed.

Heb inmiddels al een paar gebruikers ervaringen op het internet gevonden en die zijn overwegend positief over afwerking en degelijkheid en meerdere mensen hebben zelfs al meerdere CW horloges gekocht. Ach, de Chinezen kunnen best wel kwaliteit afleveren, als de precieze specificaties maar worden opgegeven en gecontroleerd. Ondertussen zijn er extra schakeltjes voor de band (onderaan de mesh band, zit een normale armband clip en enkele schakels) vanuit het Duitse hoofdkantoor naar mij onderweg!

Ik kon 'm net omhebben, maar kreeg wel een beetje afknelling. Ik had van de week de fabrikant in Keulen aangeschreven en die stuurde mij netjes gratis (gebruikte?) links… maar van een staalkleurige :sunglasses: Heb ze vandaag nog een vriendelijk mailtje gestuurd, of ze misschien al wat goudkleurige hadden opgespoord, zoals ik 5 dagen geleden had gevraagd. In werkelijkheid moet er 1 smal linkje tussen, maar ja, dat staat wel een beetje maf natuurlijk in een afwijkende kleur.
Op ander forums al gelezen, dat er een Sea-Gul TY2555 in zit, die blijkbaar ook een datumwiel kan aandrijven en inderdaad, de kroon heeft 3 standen, plus hacking, opwinden en vastschroeven. Waarom ze het niet gedaan hebben, zal met het design te maken hebben, maar was gewoner geweest dan het bij 3 geplaatste seconden wijzerplaatje. Overigens wordt deze Sea-Gul in nóg een leuke “Chinese westerling” gebruikt, die wel bijna de zelfde meshband lijkt te hebben, de “Rover & Lakes master time” zogenaamd een Canadees, maar voor de Duitse markt gemaakt, want de geschroefde achterplaat heeft Duitse tekst! Deze kast is wat conventioneler en heeft het uurwerk er op de normale manier in, dus zit het seconden wijzerplaatje er bij de 9.

Terug naar deze: Weinig negatiefs op te merken over de “Verarbeitung”, het ziet er allemaal erg hoogwaardig uit, alle lijnen zijn met een vergrootglas behoorlijk strak en de brede meshband, van 24 mm en 4.1 mm dik is er een van hoge klasse!
Het geheel weeg volgens mijn goedkope IKEA keukenweegschaaltje boven de 220 gram, dus het is gewichtheffen met links! Het kleine "knurled’ kroontje is voor het helium ontsnappingsventiel, zoals dat heet, maar ik zal er vast niet verder dan 5 meter mee onder water gaan, het gewicht helpt me wel beter naar de bodem te zakken! :smiley: Ik heb voor het geheel nog geen € 100 betaald, en dat is leuk want hij is bijna nieuw en de stalen uitvoering kost in Duitsland € 208,50 of in die buurt.
Nou maar zien dat ik gauw een viertal horloges 2e hands weet kwijt te raken dan is deze ook weer betaald! (:smiley: Niet ieders “cuppa” snap ik, maar ik hem maar wat leuk! B)-

http://imgbox.com/aazt3G3c]
[URL=http://imgbox.com/aav60Uz5[/url]
Free Image Hosting by imgbox.com
http://imgbox.com

Staat goed om je pols! Gefeliciteerd. Het logo lijkt trouwens als 2 druppels water op dat van Christoffer Ward.

ticothijs82 Schreef:

Staat goed om je pols! Gefeliciteerd. Het logo
lijkt trouwens als 2 druppels water op dat van
Christoffer Ward.

Je bent niet de eerste die dat opmerkt, maar volgens mij is het logo van CW inmiddels gewijzigd in ‘Chr.Ward’:#