Glas Rolex Airking 116900 vervangen

Heb een barstje in het glas van mijn Rolex Airking 116900. Wilde dit bij Schaap en Citroen laten vervangen maar die gaven aan dat dit alleen maar kan met een complete servicebeurt omdat er mogelijk kleine splintertjes in zitten. Weet iemand een horlogemaker die iets minder stringent is en dit goed kan maken met een origineel glas?

Als je orgineel wilt zul je ook aan een full service zitten, anders after market of best fit

Origineel Rolex glas?

Is gewoon via internet te bestellen hoor. Het kost alleen wat meer.

Link please!

1 like

Dit geldt niet voor particulier dacht ik. Is een site voor horlogemakers onderling ofzo.

Ben geen particulier dus heel benieuwd waar

2 likes

Same here. W&V kan het dus niet omdat ze niet aan het correcte glaasje kunnen komen. De bekendste NL’se achterdeur was op de Lijnbaan in 010 maar die is nu gesloten :wink:

Langeler heeft geen originele Rolex glazen…
Rolex RSC rekent € 150,- voor het glas (incl de laser gravure met “s” van service” en daarbij € 150,- standaard service voor het waterdicht testen etc.

1 like

Net als bij de “grijze markt” van Rolex horloges bestaat deze ook in beperkte mate voor onderdelen. Maar de bezitters daarvan gaan er echt niet mee adverteren.

//eu1.dh-cdn.netK//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netj//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neth//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.net://eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neth//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netg//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netg//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.nets//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.net
//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netZ//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.netf//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netz//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netu//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netu//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netg//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netA//eu1.dh-cdn.netD//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netp//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.nets//eu1.dh-cdn.nets//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net

“Oplossen” ? Met een full servicebeurt?

Typisch schaap en Citroen, doemverhaal erbij, splinters, noodzaak uurwerk. Kan toch weggeblazen worden van wijzerplaat, die fantasiesplinters?

2 likes

De keuze is aan jou, we mogen gelukkig elk onze eigen keuzes maken en hoeven onze keuzes niet te verdedigen.