Glycine en Marvin tot 70% korting

Ik kreeg bericht van de huidige importeur van Glycine en Marvin dat hij vanwegen een verhuizing naar het buitenland met zijn activiteiten in Nederland stopt. De merken gaan over naar een andere importeur maar hij gaat eerst zijn voorraden uitverkopen. En dat leek mij iets dat jullie misschien ook wel interessant vinden :smiley: Dus vandaar deze schaamteloze reclame, doe er je voordeel mee!

[center]

[/center]

Mmmm de enige die ik graag zou hebben is een Glycine Stratoforte. Heb echter alleen nog maar 400 euro te besteden maar zo goedkoop zal het wel niet worden. Misschien toch even aanmelden en gaan kijken.

interessant, misschien toch maar even kijken…dank voor het posten

Tja, welke modellen zijn er nog over? De korting is mooi.

hoe kom ik erachter of ze nog een oude lagunare hebben ?

Ik wilde deze uitnodiging enigszins in besloten kring houden, om niet de verkeerde indruk te wekken…nu staat ie pontificaal op deze gerespecteerde site… Maar goed, dat komt ervan, zullen we maar zeggen.
U bent allen uitgenodigd. Koffie is op mij, parkeren 2.- euro.

Glycine zal ZEKER worden voortgezet in de Benelux door een zeer gerenommeerde firma in de branche, die de stijgende lijn van het merk zal kunnen voortzetten en die een degelijk dealernetwerk zal weten op te bouwen. In januari zal bekend worden gemaakt wie deze eer zal hebben. Ik ben i.i.g. zeer content deze goede opvolging te hebben gevonden.

Ook het prille succes van Marvin zal in 2009 worden uitgebouwd door dezelfde horlogespecialist. Ga maar eens kijken; www.marvinwatches.com of bij Cazz Juwelier in Tilburg, ik weet zeker dat jullie hier meer over gaan horen in de nabije toekomst.

Een verhuizing naar het buitenland (Zwitserland! :~) is dus ook echt de enige reden waarvoor ik afstand zou doen van deze mooie merken waar ik me met veel passie voor heb ingezet. Toch moet de balans kloppen en de lei voor 2009 schoon zijn, vandaar dat ik eenmalig zo’n 40 stuks Glycine, 20 Marvins, 20 EPMartins voordelig aanbiedt. Ik geef toe een wat swifte actie. Maar dit worden dus wel allemaal ambassadeurs voor deze mooie merken!!

Met veel genoegen heb ik enige leden van het forum in Maastricht gesproken en hun ervaring en opinie over Glycine aangehoord. Gelukkig bestaat er meer en meer belangstelling voor de mooie kleinere merken die Zwitserland herbergt en ik hoop in de toekomst hier dan ook meer over deze merken te blijven lezen!

Met groet,
Eelco Snijders

pb

Eelco,

je hebt pb