Goedkope horloge winder : Is het wat?

Hallo,

Op Amazon staat de volgende horloge winder te koop: http://www.amazon.co.uk/Time-Tutelary-Automatic-Watch-Winder/dp/B001LENINK/ref=pd_rhf_p_t_1
Omgerekend kost het apparaat, inclusief verzendkosten,circa € 27,00.

Nu is mijn vraag: Is het wat?

Alvast bedankt voor je reactie

Ik heb deze, voor €32,- incl. verzenden.
Ebay: http://myworld.ebay.nl/mws.inc/

Ik heb er 2x besteld en 2x goed ontvangen.

Die winder die jij laat zien heb ik ook een keer besteld, is denk ik net zo goed maar deze ziet er iets beter uit vind ik.

Dank voor je reactie. Deze ziet er inderdaad beter uit.
Waar ik wel benieuwd naar ben is of deze, of het exemplaar uit mijn eerste bericht voldoet?

Groet,

Jacob

S.Augustinus Schreef:

Ik heb deze, voor €32,- incl. verzenden.
Ebay: http://myworld.ebay.nl/mws.inc/

Ik heb er 2x besteld en 2x goed ontvangen.

Die winder die jij laat zien heb ik ook een keer
besteld, is denk ik net zo goed maar deze ziet er
iets beter uit vind ik.

http://i.ebayimg.com/22/!BWkjt-g!mk~$(KGrHgoH-C4Ej
lLl0-E2BKYE5YilYQ~~_12.JPG

Maakt hij geen herrie?

bij watchwinders moet je, naar mijn ervaring, goed op een aantal dingen letten. Goedkoop kan, maar hoeft geen, duurkoop e zijn.
veel van het uit china afkomstige spul is na een maand stuk en op ebay kun je garantie wel vergeten.

vraag de verkoper of alle watchwinders getest zijn. De betere verkopers testen de winders doorgaans voor een dag of 3 non stop.

let er verder op dat je verschillende programma’s hebt en dat de watchwinder niet alleen rechts of alleen linksom draait. Dat is slecht voor je automatische uurwerk.

@ dreski:
Nee, hij stond op mijn slaapkamer en heb er nooit last van gehad…

S.Augustinus Schreef:

Ik heb deze, voor €32,- incl. verzenden.
Ebay: http://myworld.ebay.nl/mws.inc/

Ik heb er 2x besteld en 2x goed ontvangen.

Die winder die jij laat zien heb ik ook een keer
besteld, is denk ik net zo goed maar deze ziet er
iets beter uit vind ik.

http://i.ebayimg.com/22/!BWkjt-g!mk~$(KGrHgoH-C4Ej
lLl0-E2BKYE5YilYQ~~_12.JPG

He deze heb ik ook bij Conrad gezien http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_nl3/~flNlc3Npb249UDkwX05MX0IyQzpDX0FHQVRFMDc6MDAwMC4wMGQwLmNhOTM4NDJkJn5odHRwX2NvbnRlbnRfY2hhcnNldD1pc28tODg1OS0xJn5TdGF0ZT0xMDg1NTkzNDYx====?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&mfhelp=&p_selected_area=%24ROOT&p_selected_area_fh=&perform_special_action=&glb_user_js=Y&shop=NL2&vgl_artikel_in_index=&product_show_id=&p_page_to_display=DirektSearch&~cookies=1&zhmmh_lfo=&zhmmh_area_kz=&s_haupt_kategorie=&p_searchstring=horloge&p_searchstring_artnr=&p_searchstring_manufac_artnr=&p_search_category=alle&fh_directcall=&r3_matn=&insert_kz=&gvlon=&area_s_url=&brand=&amount=&new_item_quantity=&area_url=&direkt_aufriss_area=&p_countdown=&p_80=&p_80_category=&p_80_article=&p_next_template_after_login=&mindestbestellwert=&login=&password=&bpemail=&bpid=&url=&show_wk=&use_search=3&p_back_template=&template=&kat_save=&updatestr=&vgl_artikel_in_vgl=&titel=&darsteller=&regisseur=&anbieter=&genre=&fsk=&jahr=&jahr2=&dvd_error=X&dvd_empty_error=X&dvd_year_error=&call_dvd=&kna_news=&p_status_scenario=&documentselector=&aktiv=&gewinnspiel=&p_load_area=$ROOT&p_artikelbilder_mode=&p_sortopt=&page=&p_catalog_max_results=20

voor Eur.24,99 ( ze hebben nog meer modellen )

Ik heb net zo’n winder als S. Augustinus. Werk heel goed, maar die van mij draait alleen links of rechtsom. Af en toe dus andersom zetten.
Helaas gaat deze na een jaar afscheid nemen en gaat mijn vader z’n (gouden) lex er in doen. De ironie…

Kijk eens op MP daar worden zo ook aangeboden door een alleraardigste man uit Heemskerk. Ik heb verleden jaar er bij hem 1 persoonlijk opgehaald maar dan voor 6 horloges tegelijk,in een piano afgewerkte zwarte lak ennnnn… heel stil:z je hoort hem gewoon niet. Werkt links om, rechts om en allebij de kanten afwisselend tegelijk.

Ik heb ook nog een enkele staan van het merk MTE watchturner waar 2 dikke engelse batterijen in moeten, werkt prima zowel links als rechts om maar maakt wel veel geluid, heeft ie altijd gedaan.
Op ebay staan ze te koop voor ik meen 79 euro, van mij kan iemand hem zo krijgen ik zal eerst even met nieuwe batterijen proberen of ie nog werkt. Zo ja dan meld ik me wel weer.

Oh! de deksel die eronder heeft gezeten sneuvelde al in de eerste maand. Maar dat maakt voor de werking en het geluid toch niet uit. Hij is een jaar of 6 oud.

Maar ik kijk even of ie nog werkt en dan is hij gewoon voor degene die het eerst reageert via PB en dus interesse er in heeft hou em in de gaten…maar dat wordt volgend jaar pas…Big Rosa wenst een ieder alvast een prettig en vooral een gezond en horloge rijk 2010 toe.:)-D

Allereerst de beste wensen voor 2010

De winder die ik had gezien draait of links of rechts. Je moet hem dus handmatig omzetten. Ik begrijp echter dat dit het horloge kan beschadigen. Ik ben wel benieuwd naar het hoe en waarom??