Graag julie mening over Oris Williams Formule 1 lim edition

Nieuw hier op forum. Graag jullie mening over Oris Williams F1 lim edition.
Ook graag het vergelijk met Tag Heuer link chronograaf en Tzg Heuer Carrera.
Ben in alle drie geinteresseerd.

Deze TT3?

http://www.oris.ch/en/watches/oris-tt3-limited-edition/01-673-7587-7084-set

alle 3 goeie klokken, maar de carrera vind ik t mooist en ook t meest veelzijdig.

marnix.moed Schreef:

alle 3 goeie klokken, maar de carrera vind ik t
mooist en ook t meest veelzijdig.

+1

Ik neig in dit geval toch naar de Oris. Die moet je nieuw voor zo’n 1800 euro wel kunnen krijgen en dan heb je gewoon heel veel horloge voor je geld. Tijdloos model. De Link heeft geen zichtbodem afaik en de schakelvorm en algehele uitstraling spreken me minder aan. Er zijn hele mooie Carrera’s (vooral de caliber 16’s vind ik mooi), maar de prijs/kwaliteitverhouding raakt wel een beetje zoek. Bovendien ben je voor een beetje Carrera snel 1000 euro meer kwijt dan voor de Oris. Ik vind dat verschil te groot. De Tag heeft misschien meer aantrekkingskracht voor de gemiddelde Nederlander, ik denk dat de Oris de originelere keuze is en op relatief meer bijval kan rekenen onder de horlogekenners/-liefhebbers.

Neen, niet de TT3.

Dank voor uw reactie.

Oris kost toch al gauw 2.750 €.

Nee, dat is alleen de rose-gouden. De limited is nu kennelijk 2300 advies, de “gewone” TT3 was altijd 1980 adviesprijs. Daar is dus echt wel wat vanaf te halen.

Aanvulling: Snelle zoektocht levert bijvoorbeeld deze op:

http://www.chrono24.nl/oris/williams-tt3-limited-edition--id1864153.htm?dosearch=true&man=oris&manufacturerIds=188&modelId=544&models=544&query=tt3&showpage=2&sortorder=5&urlSubpath=/oris/index.htm&manufacturerIds=188

Heb niets met de(ze) Oris… De carrera steekt er voor mij dan toch wel bovenuit.

Eens, de Carrera wint het bij mij ook makkelijk. Nieuw istie duurder, maar ik zou dan een mooie tweedehands kopen ipv een nieuwe Oris.