Graf Zeppelin – “Levende legende” met functionele precisie

[center][/center]

Sinds kort kunnen allen die zich tot de luchtvaarttraditie en –geschiedenis, in combinatie met met hoge kwalitatieve precisie aangetrokken voelen, zich verblijden met de komst van de Graf Zeppelin horloges in Nederland en België. – met zowel mechanische (handopwinders en automaten) als High-tech horloges.

Van Steenkiste Uurwerken(in 2002 gevestigd als zelfstandig uurwerkhersteller) te Vlissingen is aangesteld als vertegenwoordiger van de Firma POINTtec te München voor haar merk „GRAF ZEPPELIN“. Naast de verkoop en distributie van de „Graf Zeppelin“-horloges verzorgd Van Steenkiste Uurwerken ook de service en garantie van dit merk.

Graf Zeppelin - ook in de toekomst succesvol.

Het succes van de Graf Zeppelin horloges is het duidelijkst door de voortdurende stijging van de verkoopaantallen en de uitbreiding van het aantal dealers. Vele interessante ontwikkelingen van verschillende innovaties, zoals bijvoorbeeld een hoogtemeter horloge, die exacte data tot 10.000meter hoogte aangeeft.

Ferdinand Graf von Zeppelin (1838 – 1917)
Duitse luchtvaartpionier, In 1900 construeerde Graf Zeppelin toentertijd het eerste bestuurbare luchtschip de „ZEPPELIN LZ 1“ daarna nog een honderdtal Zeppelin luchtschepen, historische mijlpalen die nooit meer evenaart werden, zoals bijvoorbeeld de LZ127 “GRAF ZEPPELIN”en de LZ129 “Hindenburg”.

Bedrijfsgegevens:
Van Steenkiste Uurwerken
Coosje Buskenstraat 100
NL - 4381 LG Vlissingen
Tlf. 0118 415800
Fax. 0118 449494
E-mail: info@zeppelinwatches.nl
Web: http://www.zeppelinwatches.nl
K.v.K. Middelburg: 22050398