Hebben jullie 'm al...?

de autosticker en de gratis nieuwsbrief (zie helemaal onderaan)…?

We hebben weer een paar honderd nieuwe “leden” sinds de vorig oproep en ik heb ze nog steeds liggen dus:

Heb je al een Horlogeforum.nl Autosticker??? ::o

Of had je er al één maar heb je je auto verkocht / is je auto gestolen / heeft je partner 'm er afgehaald maar is je partner inmiddels je ex?

Onderstaande auto’s bijvoorbeeld. De eerste is “vervangen”, de tweede ook en later in de brand gevlogen :smiley: (gelukkig na verkoop en zonder letsel aan de nieuwe eigenaar, maar wel zijn eigen schuld):

[center]

[/center]

Ze zijn op de binnenkant van de ruit aan te brengen doordat ze transparant en gespiegeld gedrukt zijn en meten 21 bij 4 centimeter, een bescheiden afmeting.
Wil je er ook (weer) één op je auto plakken en zo je passie voor horloges uitdragen? Stuur dan een mailtje naar webmaster@horlogeforum.nl (vergeet je adres niet te vermelden!) o.v.v. Autosticker, je krijgt 'm gratis thuis!

Svp alleen bestellen als je ze echt op je auto wilt plakken.

En… krijg je al (bijna) wekelijks de gratis nieuwsbrief van de http://horloge.startpagina.nl? Nee??? Vraag 'm dan hier aan: http://www.startpagina.nl/ov/paginanieuwsbrief/formulier.htm?horloge

Je krijgt overigens een bevestigingsmail van Startpagina.nl waarin je wat gegevens moet invullen, ik heb de nieuwsbrief zelf al jaren en heb er volgens mij nog nooit een spambericht door gekregen, maar ik wil het er wel even bij vermelden.

Het voorbeeld achter bovenstaande link is nogal oud maar het nieuws dat je krijgt (via Horloge.info en andere bronnen) niet!

KIJK!!!..IK HEB 'M AL!!:):slight_smile:


GR DENNIS