Heeft iemand ervaring met RSC (Ronald Steffen)?

Hallo,

Ik zou een nieuw horloge willen kopen maar ik weet niet precies waar ik op moet letten om te zien of het horloge wel het prijskaartje waard is. Mijn oog viel op het volgend horloge: http://www.rscwatches.com/f16/pilotenhorloge-f16-spitfire.html. Ik weet wel dat mineraalglas minder van kwaliteit is dan saffierglas maar dat is het dan zo’n beetje. Verder heb ik nog het type uurwerk opgezocht en blijkt dat die miyota 2415 quartz maar een tiental euro’s kost. Het is natuurlijk wel een beperkte oplage van 349 stuks en wordt ook geleverd in een “mooie houten doos”. Dat zal uiteraard ook wel inbegrepen zijn in de prijs. Op de site van RSC, http://rscwatches.com/, zijn het allemaal zo’n soort horloges waarvan het aantal horloges beperkt is.

Iemand die dit kan aanraden? Alvast bedankt!

Gz,
mintik

Wat moet dat horloge kosten?

Geen ervaring.

Ik kan ook nergens vinden wat dit horloge kost. Een mooi verhaal erachter, en een fragment uit de film " the red baron" . Maar het horloge zelf? Mineraalglas en een miyota quartz. Straalt geen rubuustheid uit voor in een dogfight.
Maar wie weet is de prijs daar ook naar.

ding kost 239 euro…vind het nogal aan de prijs.

Ik ook. Bovendien vind ik het een lelijk en te groot horloge…

Mooie site met veel blabla, van de horloges zelf word ik niet zo blij maar dat is persoonlijke smaak.
Ik zie op de site van de dagelijkse plakmerken specialist ook vaak van dit soort horloges voorbijkomen alleen dan voor een gunstigere prijs, misschien dat ook eens in de gaten houden ?

Jahaa, van 1098 voor 112 euro :smile:

Dit horloge kost €289 http://www.rscwatches.com/f16/
Vond het wel iets hebben, maar voor een horloge vind ik het wel duur.