Heeft iemand hier een mening over?

ik heb een horloge in bestelling , en citizen. deze heeft pagina groot op de telegraaf gestaan en waarschijnlijk heeft diezelfde dag nog een groot aantal mensen deze besteld. het gaat dus nog een hele tijd duren voordat ik deze binnen heb.

nu ben ik van plan om deze te cancellen en naar iets anders aan het kijken. nu zullen de meningen verdeeld zijn maar ik vroeg me af wat men hier van vind? ik heb hem nog niet in bestelling dus je hoeft niet te zeggen dat je hem mooi terwijl dit niet zo is.

misschien zijn er nog andere ideeën voor een leuk zomers klokkie? niet te gek duur, maar hoeft ook geen koopje te zijn.

ben benieuwd,

Menno

Een leuke zomerse klok, probeer eens een Orange Monster!!

Hallo Menno,

Ik heb al het e.e.a. geschreven over Casio en met name de Wave Ceptor. Ik heb er zelf ook een en die bevalt prima.

Dit model ziet er ook goed uit en je zult er zeker heel veel plezier aan beleven, vooral dat hij altijd gelijk loopt.
Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar, deze is bijv. ook met een zwarte wijzerplaat leverbaar. Prijs op Ebay voor de blauwe 99 Euro excl. verzendkosten.

Persoonlijk vind ik onderstaande ook erg mooi:

http://cgi.ebay.nl/CASIO-WAVE-CEPTOR-Funkuhr-WVQ-560LE-8AVER-NEU-OVP_W0QQitemZ370039142532QQihZ024QQcategoryZ55207QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ook met blauwe plaat verkrijgbaar en stalen band

http://cgi.ebay.nl/CASIO-WAVE-CEPTOR-WVQ-560DE-2AVER-100-METER-W-RESIST_W0QQitemZ370039161579QQihZ024QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Prijzen zijn nog iets goedkoper.

Ook met een witte wijzerplaat verkrijgbaar:

http://cgi.ebay.nl/CASIO-Wave-Ceptor-FUNKUHR-WVQ-560LE-7AVER-NEU-OVP_W0QQitemZ200213750873QQihZ010QQcategoryZ55207QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

of voor een solar uitvoering:

http://cgi.ebay.nl/CASIO-Wave-Ceptor-FUNK-SOLAR-WVQ-M610LE-1AVER-NEU_W0QQitemZ370039321038QQihZ024QQcategoryZ55207QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Maar je basis is idee is zeer zeker niet slecht en je hebt voor weinig geld een mooie klok.

groet

Ed

Ik vind hem zeker mooi en helemaal als zomer klok! 8)

Vind deze ook wel lekker zomers:

EDIT: Zit trouwens ook een makkelijke functie op:

“LED auto
Een light-emitting diode (LED) wordt gebruikt om de voorkant van het horloge te verlichten, incl. een automatische schakeling die de display verlicht als deze naar het gezicht wordt gedraaid.”

Volgens mij is er met die Casio helemaal niets mis. Als jij 't een leuke klok vindt, dan moet je 'm ook gewoon lekker aanschaffen! :slight_smile:

Ik heb er toevallig vanmiddag naar staan kijken. Er lagen er een paar in de etalage in Buitenveldert. Ze zien er wel goed uit (geel, blauw en rood, 189 Euro). Er was ook nog een Casio van 399 Euro! Dat is toch best pittig voor een Casio dacht ik. Maar misschien is die juwelier gewoon duur.

Groeten, Tom Vreeken.

Ik heb 2 maand geleden eens een topic gezien van Lacroix waarin de Wave Ceptor redelijk aan bod kwam. Lacroix heeft daarna ook al vrij snel een desbetreffend model aangeschaft, dus zijn antwoord zal prima te gebruiken zijn lijkt me.

Zelf vind ik het mooie horloges, maar zou ik ze niet kopen, waarom niet?:
Persoonlijk vind ik het te druk voor om mijn eigen pols, heb ik liever een automaat, houd ik niet van de tachymeter (Waardoor een Speedmaster voor mij ook not-done is), houd ik meer van “dress-watches” en ben ik niet zo van de kinky kleuren.

Waarom ik ze mooi vind?
Ik vind de kastvorm, cijfers, sub-dials en het lcd schermpje gewoon super eruit zien. Ook speelt degelijkheid in dit geval een grote rol, daarmee bedoel ik dat het een horloge is waarom je niet echt hoeft te denken.

Dit is puur mijn mening, waarmee ik zeg: Hij is cool, ik hoef hem alleen zelf niet. :stuck_out_tongue:

Hoop dat je er wat aan hebt!

Als je een prijsvergelijk wil, kijk eventueel even Hier
http://wereldhorloges.nl/producten/casio_heren/37

Groeten,

Martin