Hnnnk

Frederique Constant horloge verkocht aan Jeroen.
Snelle en fijne deal.
Bedankt @hnnnk en veel plezier ermee​ :+1:

Vintage horloge verkocht aan @hnnnk, snelle soepele communicatie. Geld stond de volgende dag al op m’n rekening. Liet keurig even weten dat het horloge veilig was aangekomen en aan de verwachtingen voldeed :+1:

1 like

Een maandje geleden ongeveer een dan Henry 1970 overgenomen van hnnnk. Snelle cominucatie en het wat allemaal zo rond! Fijne deal :grin:

1 like

Gisteren de jaren 50 Suvex van @hnnnk over genomen! Keurig thuis, tekst en uitleg erbij, tikkie verstuurd en klaar! Lekkere snelle service!

1 like

Horloge verkocht aan @hnnnk . Fijne deal onder het genot van een biertje. Echte liefhebber, aanrader. Jeroen veel plezier met je horloge!

1 like

Horloge verkocht aan Jeroen. Zeer fijne transactie. Onder genot van drankje alles netjes afgehandeld. Betrouwbaar en geen gedoe. Kan iedereen aanraden zaken te doen met @hnnnk :+1:t2::+1:t2::+1:t2:

Eergisteren een horloge verkocht aan @hnnnk. Dit was een plezierige ervaring. De communicatie was prettig en snel. Het geld stond snel op de rekening en alle afspraken werden volledig nagekomen. Jeroen is een aanrader om zaken mee te doen!

1 like

Vandaag via het blauwe gedeelte een heel gave Glycine overgenomen van @hnnnk Fijne en snelle communicatie in de aanloop naar de deal, tijdens de overdracht een erg leuk gesprek gehad en de betaling supersnel geregeld met een Tikkie. Het is prettig zakendoen met Jeroen en ik kan hem van harte aanraden als verkoper :+1:t4:

1 like

Horloge verkocht aan @hnnnk. Prima communicatie vooraf en een fijne face to face overdracht.

Aanrader :+1:t2:

1 like

Horloge geruild met Jeroen.
Gezellig even gezeten met een biertje.
Kan je prima zaken mee doen :+1::+1:

1 like