Horloge.pagina.nl wordt horloge.startpagina.nl

http://Startpagina.nl, de moeder-website van http://horloge.pagina.nl heeft een tijdje geleden besloten de lay-out en naam van al haar dochters te gaan veranderen.

De grootste veranderingen zijn een smalle 4e kolom aan de rechterkant van de pagina en de naam die in de nabije toekomst van horloge.pagina.nl http://horloge.startpagina.nl zal worden. Na maandenlang experimenteren is vandaag de nieuwe lay-out van de horloge.startpagina.nl alvast online gegaan. Of deze veranderingen definitief zijn is nog niet 100% zeker, de reactie van bezoekers en cijfers zullen uiteindelijk doorslaggevend zijn.

waar is mijn reactie henrik?

Die is bij het verplaatsen met het bericht samen verdwenen, ik deed het fout. Maar nog bedankt voor het commentaar, ik ben het deels met je eens.

Elke week een poll voor de foto van de week lijkt me wel geinig! Ik zal trouwens dit weekend pogen mijn achterstallige aanwinsten verzameling te ordenen en te tonen…

Yaffle

Goed idee. De foto zal wel worden verkleind tot 100x120 pixels, groter kan helaas niet, en dat de foto op die grote ook nog een beetje zichtbaar moet kunnen zijn. Let er dus ook op dat de foto hoger is dan breed en dat ik je foto aanpas en er eventueel in knip.
Yaffle, stuur me even een eigen foto, door het idee heb je deze week gewonnen! :smiley:
Als je wilt zet ik je naam of nic erbij.

He gaaf! Heb ik ook eens wat gewonnen :smiley:
Met eigen foto bedoel je hoop ik geen foto van mijn hoofd, maar een eigen geselecteerde foto van mijn verzameling??

Yaffle

Nee, zeg! Een zelfgemaakte foto van (het liefst 1 van) je horloges alsjeblieft!

Je staat er op. Mooie foto, mooie titel!