Horloge.startpagina.nl/markt werkt! (tu)

Ondanks dat ik er zelf de beheerder van ben had ik niet het idee dat horloge.startpagina.nl/markt http://horloge.startpagina.nl/markt heel erg goed werkte…
Totdat ik er zelf vandaag een heel aantal horloges op had gezet! Dezelfde advertenties staan op http://www.Marktplaats.nl maar tot mijn eigen grote verbazing krijg ik net zoveel reacties via horloge.startpagina.nl/markt als via Marktplaats! Ik weet alleen wel dat sommige mensen wel eens hebben aangegeven dat ze foto’s er niet goed opkrijgen, dat probleem had ik niet. Iemand anders nog wel?

Ik ondervind regelmatig technische problemen met horlogemarkt. Zo kreeg ik laatst geen automatische bevestiging waardoor ik een advertentie niet kan verwijderen. Vervolgens kreeg ik een bod waar ik vervolgens niets meer op hoorde. Dat bod kan ik niet verwijderen zodat ik de advertentie moet verwijderen en opnieuw moet plaatsen. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan marktplaats en liever nog aan Ebay. Meer kosten maar wel zeker dat een bieder ook koopt.

Ik hoor graag zulke tips en problemen Michel, ik geef ze dan weer door aan de techneuten die er dan(hoop ik) iets mee doen.
Dat je zeker bent van koop/betaling via eBay is overigens niet zo, ik heb al vaker het tegedeel meegemaakt.

Ik moet zeggen dat ik nooit problemen ondervind bij horlogemarkt, niet dat ik zo vaak iets te koop aanbied :wink:

Ruud

Hoi Henrik, je hebt een pm…