Horlogebandenspecialist

Hebben jullie ervaring met deze e-commerce. :http://www.dehorlogebandenspecialist.nl/nl/horlogebanden-voor-merken/voor-breitling/rios-1931-horlogeband-breitling-swing-donkerbruin.html

Ik wil nl. voor de zomer een band uit alligator leder. Gezien je 's zomers geen lange mouwen draagt voorzie ik nogal wat microkrasjes op mijn metalen banden, vandaar dus. Hop de site staat “echt alligator”, maar ik twijfel of dit wel zo is. De reden om naar alligator te gaan is omwille van zweten aan de pols tijdens de zomer. Liefst geen rubber. Het is nl. voor de Breitling B1 en de B2.Bedankt.

Het forum heeft een zoekfunctie :+

http://www.horlogeforum.nl/read.php?13,1240722,page=1

Inderdaad, maar misschien maar weinig te vinden over de kwaliteit die ik wil. Waterresistent, dik genoeg aan de horlogekast om perfect te passen op een B1 or B2. Dus geen bandje dat aan het horloge bengelt, maar een toch vrij zwaar horloge dat een een band vastzit.

Ik zie precies bij horlogebanden.com de beste beschrijving en mogelijkheden. Een Hirsch alligator band van 22mm is aan de kast 6,5mm hetwelk voor een B1 of B2 toch perfect zal zijn mijn gedacht.