Horlogebox plakmerkspecialist. Is dat wat?

Hoi iedereen.

Vandaag heeft de plakmerk specialist horlogeboxen in de aanbieding. 6/12/24 stuks Is dit wat? Iemand ervaring hiermee of is dit gevalletje goedkoop, duurkoop?

Specifiek die horlogeboxen heb ik nooit in handen gehad. Maar ik gooi wat oneliners op een rij waar je misschien wat aan hebt:

  • Zo van de foto zien deze er behoorlijk cheapy uit: Heel dun materiaal (hout/houtvezel? of geperst karton?) Overtrokken met “leatherette” (dat is plastic met een reliëf er in, zeg maar dikke vuilniszakken. Het deksel wordt niet open gehouden door metalen scharnierende “plaatjes” maar door een lintje.

Echter:

  • In het algemeen zijn horlogeboxen te duur voor wat ze bieden. Voor de oorspronkelijke prijs zou ik hem niet snel kopen, maar voor deze prijs is het beter dan marktconform zeg maar. Als je nog niets hebt is het best een aardige manier om je horloges netjes op te bergen, als je voorbereid bent op een wat matige kwaliteit.

Ikzelf heb het geluk gehad een keer voor weinig een best mooi houten kistje voor 6 horloges te scoren voor véél minder dan de nieuwprijs, en ik zoek al lang naar uitbreiding met een goede kwaliteit-prijsverhouding. Misschien moet ik stoppen met azen op een goede deal en gewoon een keer een €150 a €200 uitgeven, een horloge uit een mooie kist pakken is echt véél leuker dan uit mijn goedkope box die ik er later bij had gekocht. Met “leatherette”.