Horlogeforum.nl Limited Edition 2007: DE KANDIDATEN

U heeft er even op moeten wachten maar het is zo ver, hierbij stelt de Limited Edition Werkgroep de kandidaten voor de Horlogeforum.nl Limited Edition 2007 voor! De Werkgroep is erg onder de indruk van het enthousiasme voor de Limited en wil iedere inzender en elk merk in ieder geval hartelijk danken voor het voorstel.

U treft onder dit bericht een aparte topic aan waar u kunt discussiëren over de voorstellen. De voorstellen zullen eerst 48 uur op het forum blijven staan waarna de verkiezing zal beginnen. U kunt uw stem via op het forum-verkiezings-bericht uitbrengen vanaf zaterdag 16 juni van 15:30 tot en met dinsdag 25 juni 15:30.

Iedere deelnemer aan de verkiezing dingt mee naar een Gisoni Sagone WatchWinder twv € 99,95 ter beschikking gesteld door Kish.nl http://www.kish.nl.

Omschrijving:
Chronograaf gemaakt door Chrono Watches/ Van Dijke Trading voor Horlogeforum.nl.

Limitering:
Het horloge zal gemaakt worden met als merknaam Horlogeforum.nl wat boven de dag/datumaanduiding zal komen te staan. Onder de dag/datum aanduiding zal L.E. komen te staan. Rond de zichtbodem aan de onderkant zal in de stalen rand “LIMITED EDITION 2007” en de nummering (01/99) komen te staan. Er zullen minimaal 25 en maximaal 99 stuks worden gemaakt.

Functies:
Tijd: Uren, minuten, en seconden (via de kleine wijzer bij de 9)
Chronograaf: Seconden (via de centrale secondewijzer), minuten (klien wijzer bij de 12) en uren (kleine wijzer bij de 6).
Dag en datum bij de 3

Wijzers / plaat:
Zwarte plaat met in het donker lichtgevende cijfers en wijzers.

Kast / glas:
Hoogglans roestvrijstalen kast die tot 100 meter waterdicht is. De kroon is verschroefd. Het glas boven de plaat is van saffier glas, de zichtbodem aan de onderkant is van mineraal glas. De kast meet (zonder kroon) 42 mm.

Uurwerk:
Automatisch ETA/Valjoux caliber 7750.

Band / verpakking:
Het horloge komt met een bruin lederen band met gaten in een houten presentatie doos.

Prijs:
€ 450,-

[center][/center]

[center][/center]

Omschrijving:
Hamilton horloge met GMT functie.

Limitering:
De stedenring rond de wijzerplaat zal voorzien worden van 8 van de grootste steden in Nederland, te weten: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen en Maastricht. De secondewijzer zal oranje zijn, de cijfers op de stedenring en op de plaat zijn wit. De GMT functie zit bij de 9 (is standaard).
Limited Edition zal in het oranje of wit op de wijzerplaat komen te staan en Horlogeforum.nl en de nummering (01/99) zullen op de stalen achterdeksel worden gegraveerd. Het horloge zal voorzien worden van een speciale oranje band.
Er zullen minimaal 25 en maximaal 99 stuks worden gemaakt.

Functies:
Tijd: Uren, minuten, en seconden.
Datum ussen de 4 en 5.
Tweede Tijdszone bij de 9.

Wijzers / plaat:
Zwarte plaat met in het donker lichtgevende witte cijfers en wijzers.

Kast / glas:
Roestvrijstalen kast die tot 200 meter waterdicht is. De kronen zijn geschroefd. Het glas boven de plaat is van saffier glas. De kast meet (zonder kroon) 42 mm.

Uurwerk:
Automatisch ETA caliber 2863.1.

Band / verpakking:
Het horloge komt met een oranje lederen band en zal verpakt worden in een stalen Hamilton doos met daarop een plaatje met “Horlogeforum.nl Limited Edition 2007”. Daarbij zit bij elk horloge een Hamilton modelvliegtuigje.

Prijs:
€ 450,-
(officiële winkelverkoopprijs standaardmodel € 595,-)

[center][/center]

[center][/center]

Omschrijving:
Auguste Reymond horloge Limited 2007

Limitering:
Het horloge zal voorzien worden van een off-white plaat met een blauwe seconde-subdial, de indexen en cijfers zijn blauw, de indexen en cijfers van de subdial off-white. De minuten en uren wijzers zijn geblauwd, de secondewijzer is off-white. Het horloge zal zowel voor als achter saffier glas krijgen en een donkerblauwe gestikte lederen band.
Op de voorzijde zal “Limited 2007” rond de seconde-subdial komen te staan, onder het glas aan de achterkant komt Horlogeforum.nl. Op het uurwerk zal de nummering komen (01/99). Er zullen minimaal 25 en maximaal 99 stuks worden gemaakt.

Functies:
Tijd: Uren, minuten, en seconden.

Wijzers / plaat:
De minuten en uren wijzers zijn geblauwd, de secondewijzer is off-white. Het horloge zal voorzien worden van een off-white plaat met een blauwe seconde-subdial, de indexen en cijfers zijn blauw, de indexen en cijfers van de subdial off-white.

Kast / glas:
Roestvrijstalen kast. Het glas boven en de zichtbodem zijn van saffier glas. De kast meet (zonder kroon) 44 mm.

Uurwerk:
Unitas 6498 handopwinder.

Band / verpakking:
Donkerblauw lederen band met doornsluiting. Luxe opbergdoos, certificaat en garantiebewijs.

Prijs:
€ 450,-
(officiële winkelverkoopprijs standaardmodel € 795,-)

[center][/center]

[center][/center]

Omschrijving:
Kiber duikhorloge Limited 2007

Limitering:
Het horloge zal een roestvrijstalen kast krijgen. Op de wijzerplaat zal onder het logo van Kiber “Limited Edition” komen te staan en daar onder de nummering. Op de RVS bodem zal het logo van Horlogeforum.nl komen te staan boven het logo van Kiber.
Er zullen minimaal 25 en maximaal 99 stuks worden gemaakt.

Functies:
Tijd: Uren, minuten, en seconden.
Datum op de 3.
Verdraaibare duikring rond het glas voor het bijhouden van duiktijd.

Wijzers / plaat:
Zwart / oranje in het donker lichtgevende wijzers. Zwarte plaat met lichtgevende indexen.

Kast / glas:
Roestvrijstalen kast, tot 500 meter waterdicht, met verschroefde PVD kroon. Het glas met vergrootglas voor de datum is van mineraal glas. De kast meet (zonder kroon) 45 mm.

Uurwerk:
Automatische ETA 2824-2.

Band / verpakking:
Roestvrij stalen band met veiligheidssluiting met extra duikers extensie. Luxe houten opbergdoos en certificaat.

Prijs:
€ 450,-
(officiële winkelverkoopprijs standaardmodel € 550,-)

[center][/center]

[center][/center]