Horlogeforum.nl Limited Edition: verkiezing gesloten

Het is zo ver, de verkiezing van de Horlogeforum.nl Limited Edition 2007 is begonnen! U kunt dit jaar kiezen uit 4 kandidaten!

De kandidaten zijn:

[b]- Voorstel één: Chrono Watches / Horlogeforum.nl Chronograaf

  • Voorstel twee: Hamilton Khaki GMT Airrace Limited Edition Horlogeforum.nl
  • Voorstel drie: Auguste Reymond Mega Boogie Limited Horlogeforum.nl
  • Voorstel vier: Kiber® Limited Edition Horlogeforum 2007[/b]

Zie http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,51929 voor de hele voorstellen met afbeeldingen.

Hoe kunt u stemmen? Niet meer, de verkiezing is gesloten.

Onder de stemmers verloten we een Gisoni Sagone Watchwinder ter beschikking gesteld door Kish.nl http://www.kish.nl/gisoni-sagone-watchwinder-p-372.html twv € 99,95!

Ook als u de watchwinder niet wilt winnen moet u uw adres en naam in de email vermelden omdat er per persoon en per adres maar 1 persoon mag stemmen. Stemmen zonder naam en adres worden niet meegenomen voor de einduitslag.

De verkiezing duurt tot 25 juni 15:30 (alle stemmen die daarna binnen komen worden niet meegenomen voor de einduitslag). Als er op dat moment, na telling van de stemmen, niet één voorstel is met meer dan 50% van de stemmen zal er een tweede verkiezingsronde worden gehouden waarbij de keuze beperkt zal worden tot de twee populairste voorstellen uit de eerste ronde. Als er wel één voorstel is met meer dan 50% van de stemmen is de verkiezing na één ronde beslist.

Door uw stem uit te brengen verplicht u zich niet tot aanschaf van uw keuze, mocht deze de Limited worden. We stellen het wel op prijs als u in uw email aangeeft of u in principe interesse heeft het horloge te bestellen. Dit heeft verder geen invloed op uw stem maar het is voor ons handig om te weten.

De stemmen zullen vanmiddag worden geteld. Dit tellen zou tot morgen middag kunnen duren ivm tijdgebrek. Maar misschien komt het vandaag nog :smiley:

morgen.
Sorry dat we jullie zo in spanning houden, maar er komt meer bij kijken dan alleen tellen :smiley: