I-watch

Yep misschien vloeken in de kerk maar ehhhvan de baas gekregen… Alleen vind ik dat rubberen bandje van de I-watch sport niet prettig. Heeft iemand misschien een goede en betaalbare tip op op de I-watch een lederen band te krijgen?

Vloeken in de kerk?!?! Ik heb helemaal geen problemen met i-watch. Vind ze best leuk. Ik heb er alleen niet voor over voor een horloge dat waarschijnlijk 3-5 jaar mee gaat.

Toch een mooi ding, net zo goed een horloge.

Alleen is het geen I-watch. Het is een Apple Watch. En alle ‘i’ producten van Appel zijn zonder koppelstreepje. Startend met een kleine letter en dan een hoofdletter: iMac, iPod, iPhone, enz.

Sorry hiervoor…

Maar ik zag onlangs bij de Horlogebandenspecialist mooie leren banden voor de Apple Watch. Vanaf 30 euro, niet duur lijkt mij!

Succes, ben benieuwd hoe het er uit ziet.

Ik heb zelf deze voor mijn Apple Watch besteld:

https://www.ebay.nl/ulk/itm/111908828283

1 like

Hi, dank je voor je opmerking. Apple Watch it will be :wink:

1 like

Ziet er stoer uit. Als je hem binnen heb even een foto incl. Apple Watch graag :grinning:

1 like

Het is ook mogelijk deze “strap adapters” aan te schaffen. Dan kun je er een losse band aan bevestigen.

Poeh, met zo’n ding aan je arm heb je helemaal geen rust meer… Constant “pling” want je hebt een nieuwe melding voor dit of voor dat. In the end zet je die meldingen dan allemaal af en hou je enkel nog het horloge over… :laughing:

Eens, echter heeft het een groot voordeel!
Laat je haar wat groeien, doe er een permanentje in, koop wat strakke zwarte kleding en je bent toch een stap dichter bij je Knight Rider droomsituatie.

EDIT
Hahaha, ik zat maar wat te fantaseren, maar er schijnt ook een KITT app te zijn.
http://www.iculture.nl/knight-rider-kitt-apple-watch-nederlandse-app/

3 likes

Hahaha, die KITT app is inderdaad erg leuk :smile:

Anyway tot nu toe bevalt mij de Apple Watch erg goed, hij zit al bijna twee weken onafgebroken om de pols en die meldingen vind ik juist erg handig.

Sinds vorige week zit hij op onderstaande bruin leren band van Hoco maar zodra die andere binnen is zal ik ook wat fotos posten.

1 like

En hoe lang gaat de batterij mee? En hoe laadt je die dan op? zelfde kabeltje als iphone?

De batterij gaat een dag dragen mee. Opladen gaat via een speciale oplader, helaas niet dezelfde als de iPhone-connector.

Ik heb dit ding van Apple op mijn nachtkastje staan, hartstikke handig.

Zo kan ik de Apple Watch als wekker gebruiken terwijl hij opgeladen wordt en wanneer ik hem een dag niet draag blijft hij gewoon op de oplader staan :smile:

3 likes

Ga ik ook eens proberen… Als wekker.

Dat vind.ik.altijd balen. Liever gewoon een.micro usb. Dan kun je em makkelijk overal bijladen, zonder zo een dedicated.houder.

Volgens mij hebben de meeste smartwatches een ‘dedicated charger’, tenminste mijn LG G Watch R heeft er ook een.

Cheapestnatostraps verkoopt ook bandjes voor smart watches in alle soorten, kleuren

http://www.cheapestnatostraps.com/collections/smart-watch-straps

I know. Doet me denken aan de tijd dat elk merk voor z’n mobieltjes een eigen aansluiting Had. Soms kon dat zelf binnen het merk verschillen tussen modellen.

@XXoF Ik vroeg me af hoe de band van Hoco is en of hij nog steeds mooi is? Ik ben er ook van plan 1 aan te gaan schaffen en zag dit topic. Alvast bedankt.

De band van Hoco is erg goed en staat super bij het horloge (ik heb de RVS uitvoering).

Wat mij betreft een aanrader :+1: