Iemand bekend met dit merk?

iemand hiermee bekend toevallig ?

http://www.luminox.nl/horloges/-20/a-3042-military-olive-75

Ze zijn wel érg mooi. Iemand idee van kwaliteit? -prijs verhouding . In de film Escape Plan dragen ze ze ook… Haha.

ja… luminox is erg bekend van horloges met Tritium verlichting
persoonlijk vind ik ze erg druk,
ik heb zelf iets vergelijkbaars van het merk "Traser"
de kwaliteit is gemiddeld genomen vergelijkbaar.
ik kan je ook aanraden te zoeken naar merken als “Ballast” en Lumi-time en Smith&Wesson of Uzi die zijn wat goedkoper
en maken ook gebruik van H3 verlichting
( de prijs van die horloges wordt voornamelijk bepaald door die H3 buisjes die erg kostbaar zijn )

andere merken met H3 zijn bijvoorbeeld "Ball en "Marathon"
deze gebruiken wat minder plastic en lijken wat meer op
de “gewone” horloges.

niks mis mee als je geen probleem hebt met het over het algemeen drukke uiterlijk.

Leuke ‘tactical’ kwartshorloges, beetje aan de dure kant voor wat het is, wat mij betreft deels omdat het een relatief bekend merk is (ze zijn me inderdaad ook wel eens opgevallen in films etc.). In theorie geven ze altijd (enige mate van) licht dankzij de combinatie van H3 en gewone lume, maar da’s niet exclusief voor dit merk. Als je geen haast hebt, kun je ze bij de Bijenkorf nog wel eens vinden voor -50%. Dan reflecteert de prijs ik mijn ogen beter de waarde :wink:

Haha, oke ik weet genoeg… Dat wordt dus geen cadeautje van mij voor mij of voor mijn vriendin :kissing_heart: ik schrok overigens van die tag´s die zo goedkoop stonden in Limburg. En dat dat merk ook ´´b´´… kwaliteit heeft vind ik écht rot om te zien. Had bijna ´n Tag Heuer gekocht ipv Breitling Colt. Opzich ´n goede keuze maar had ik me in die situatie toch ´´minder´´ bij/door gevoeld. Doet toch wat af aan zo´n merk hoor. … …

Dat is geen B-kwaliteit, laat je niks wijsmaken. De vergelijking met Breitling gaat compleet mank. Een Colt quartz kost minimaal 2000 euro. Dan heb je een iets beter uurwerk, maar veel mindere lumen. Het gaat dus niet alleen om het uurwerk, zeker bij een quartz zonder bijzondere functies zou ik me daar niet al te druk om maken. Je ziet het niet, het werkt en het is betrouwbaar als het bij ETA vandaan komt. En ik zou persoonlijk 2000+ voor een Colt quartz veel lastiger kunnen verantwoorden dan 800 voor een Tag F1.

De bedoelde winkel is een outlet store. Daar zijn dingen dus goedkoper. Vaak oudere producten of producten die niet zo hard lopen. Niks mis mee & een normaal concept, voor vele merken. In het outlet centrum in Roermond zit vele dure merken (zoals Loro Piana met z’n vicuna colbertjes van €22.000), dus niks om je voor te schamen als je in dat centre iets koopt :smile:. Ik ben zelf zeker geen TAG fan (hoeft ook niet, wel?) maar dat verhaal over “b-kwaliteit” is een broodje aap verhaal.