Ik zoek ,en heb het mogelijk al gevonden...?!

ik heb nu mijn dagelijkse drager de monster,ik heb een vintage zodiac die ik nooit draag,maar ik heb nog een wens een horloge om te dragen bij bijzonderen gelegenheden bv als ik uit eten ga ,op bruiloften ,en de minder gezellige begravenissen.

nu heb ik natuurlijk al een idee maar ik besluit niet voordat ik de andere optie’s heb bekeken,mijn eisen voor het horloge zijn:
hij moet ten eerste mooi zijn(duh)!
het moet een automaat zijn.
ik wil een klokkie met glazen bodem(vind ik erg mooi)
en hij moet omdat ik dit jar met een beetje geluk ga verhuizen en ga trouwen betaalbaar zijn!

ik heb mijn oog nu laten vallen op de Christopher Ward waar hier op het forum 2 inkoop actie’s voor zijn geweest,ik vraag nu aan de bezitters of de eerste indruk van het horloge nog steeds van toepassing zijn,of zijn jullie al op dit zeer betaalbare klokje uitgekeken?

als iemand anders nog een leuke optie weet dan hoor ik dat natuurlijk ook graag!

alvast bedankt,groeten floris.

Ik heb nog geen spijt van de Malvern van CW, hoe je het ook bekijkt, als het uiterlijk je aanspreekt heb je gewoon veel horloge voor weinig geld…

ik heb eens lopen zoeken op timezone enzo,ik zie dat er ook wel wat mensen “iets” hebben tegen het merk,ben er alleen niet veel wijzer van geworden ,want ik vind het maar een ingewikkelde site.

kan jij me er meer over vertellen,wat voor uurwerk zit erin en wie is die Christopher Ward nu eigenlijk,waneer is hij begonnen met het maken van horloge’s enzo,ik zou graag wat achtergrond info willen weten.

alvast bedankt,ik heb foto’s gezien van de achterzijde van het horloge en ik moet zeggen dat ik het er heel mooi uit vind zien!

Spot ik hier een nieuwe ziel voor een inkoopactie? :slight_smile:

Schitterende foto hierboven trouwens, is dit een van jezelf highstreet of een persfoto?

Dank je Marz, is een foto van mezelf… Hier zie je nog wat foto’s die ik heb gemaakt:

http://christopherward.nl.eu.org/viewtopic.php?t=2

niemand info?

Highstreet heb jij aandelen bij dit horloge merk,je bent er zo mee bezig op dat andere forum http://christopherward.nl.eu.org/viewforum.php?f=1

Je zou het wel denken he? :wink: Maar niets is minder waar, helaas…