In Zwitserland kopen

Volgende week ben ik in Zwitserland en ik ben voornemens een Rolex Sea Dweller te kopen. Hoe liggen de prijzen daar, het zelfde als in NL of een stuk goedkoper? En is het mogelijk tax-free te kopen of de btw bij de grens terug te krijgen?

Je zou het hier kunnen informeren
http://www.sayin-watches.com
dit is een ‘nederlands’ bedrijf in zwitserland. ze zijn in ieder geval goedkoper dan hier in nederland. Hier op dit forum staan meer topics over dit bedrijf, wat heel goed staan aangeschreven bij de leden van dit forum en het ander horlogeforum.

Ik ben daar ook mee bezig geweest, maar dat verhaal van de BTW krijg je alleen maar voor elkaar als je aantoont dat je het horloge ook heb aangemeld als je weer Nederland binnenkomt. En aangezien Zwitserland geen EU land is, komt er nog een import heffing boven op waarover je ook weer BTW moet betalen.

Volgens mij kun, wanneer je terug naar NL gaat, het horloge om je pols doen en de doos naar jezelf toe sturen. Dan is het zo dat je dit volgens mij kunt omzeilen.

Foei!
Dat vindt Zalm niet goed maar ja ze zijn allemaal met de Gemeentelijke Verkiezingen bezig dus de heren zijn toch druk,elders.