IWC big pilot 4 sub-dials

Hallo,

Ik heb de mogelijkheid om een IWC big pilot te kopen. Het is alleen een model dat ik niet meer kan terugvinden op het web. Namelijk eentje met 4 chronographen naast elkaar. Ik heb er wel eentje gevonden op een zgn. replica site --> http://www.watch-replica.net/replica_watches_iwc/IWC_BIG_PILOT_IW_3.html

Zo ziet hij er ongeveer uit… Ik vraag me af of dit wel een bestaand IWC model is… Kan iemand dit bevestigen? Of weet iemand er eentje op te vinden op internet?

Alvast bedankt!

Nee is een replica. De enige big pilot is er een met een gangreserve. Vaak kun je aan de prijs ook al zien of het een echte is.

Dit is de echte.

Jammer genoeg worden deze ook al nagemaakt. Dus met gangreserve. Toch zie je wel dat die replicas zijn en gewoon slechte kwaliteit is.

Hier heb ik nog een andere foto gevonden… deze ziet er opzich wel uit als n bestaand model… Zouden ze dan gewoon zelf iets verzonnen hebben en er IWC opgezet hebben ofzo?

http://www.milleniumreplicawatches.com/IWC/iwc102.jpg

Gewoon zelf verzonnen. Kruising tussen een Eberhard Chrono4 en een IWC Big Pilot. En naar mijn mening een gedrocht…

Net zoals de Panerai Tourbillon en nog veel meer verzin horloges.

Tom,

Ter info hierbij een linkje naar de Special Edition van 2000 van Panerai: Radiomir Tourbillion http://www.panerai.com/s_special_editions.xpd?id_lingua=2&id_sezione=16&id_prodotto=3105&id_categoria=45. Er zijn er maar twee gemaakt, dus ook niet zo bekend ;).

Gerwin

Weet wel dat er een echte bestaat. Kostte toen 250000 dollar of zelfs 1 miljoen.
Als je die foto echter gaat vergelijken met die replica tourbillon, dan scheurt je broek van het lachen

Ter vergelijk

Tom

Is dit een grap? Er is een reden dat dat ding alleen op replicasites staat…
Bovendien kost een echte Big Pilot zo’n €10.000, wat zou jij er voor moeten betalen?
Ziet er trouwens niet uit!

Precies, dat zou toch al meteen afschrikkend moeten werken… Ik heb zelden zo een gedrocht van een horloge gezien. Al was het een echte IWC dan nog zou je er niet over mogen peinsen een dergelijk klokje aan te schaffen :D.

groet,
Wouter

Wat een humor, ik kijk liever naar mijn linkerpols ;-)…