IWC catalogus binnen

Deze prachtige catalogus van IWC werd zojuist door de post gebracht. Ik had hem woensdag aangevraagd, dus dat is wel een snelle levering. Ik heb een hele rits van allerlei merken aangevraagd, zo het is nu wachten tot de rest binnenkomt (of niet). Ik heb in ieder geval wat kijk- en leesvoer voor als ik mij tussen het studeren door verveel.

2 likes

Yep, deze is echt mooi. Foto’s met reliëf.

Misschien kijk ik erover heen maar waar is deze te vinden/ bestel optie op de site van IWC? Ik kan eigenlijk alleen maar betaalde boeken vinden onder library.

Of is deze tegen betaling?

Gewoon contact formulier invullen met onderwerp catalogus aanvraag.

Ik heb een tijd geleden ook een hele rits catalogus verzoeken gedaan, die van IWC is inderdaad erg mooi.
Bij de catalogus van Vacheron Constantin was zelfs de envelop en brief bedrukt met een opgelegd goudkleurig logo.

Zou het een idee zijn om een lijst te maken bij welke merken catalogus zijn te bestellen is en met een link erbij?

Heel mooi, ook gelijk maar even besteld! Thanks voor de tip :wink:

Gr Max

Op deze site zijn ze je al voor geweest: https://www.reddit.com/r/Watches/comments/1ee2wu/catalog_all_the_watch_catalog_ive_ever_found_on/

Same here

Bij IWC is er toch ook een zilverkleurig opgedrukt logo?
Idem bij de brief die ik erbij kreeg.

Wel jammer (alleen voor dit dan) dat ik geen Iphone heb.
Blijkbaar kun je met een app uit de Apple store de foto’s laten ‘leven’.

Bestaat al. :smile:

Aan het begin van het jaar heb ik ook een aantal catalogi aangevraagd, alleen JlC en Sinn heb ik nooit ontvangen

Is dit niet heel gevaarlijk voor portemonnee en gemoedsrust :stuck_out_tongue_winking_eye:

Valt wel mee, de prijslijsten die erbij zitten overstijgen mijn portemonnee inhoud.

2 likes

Hier ook bezorgd vandaag!

Hier issie ook net binnen, besteld door de misses.
“Schat, heb een cadeautje voor je verjaardag!”

Echter, mag ik nog even niets bestellen…

Mooi die heb ik ook gekregen. Trouwens, daar is nu ook een mooie Steiff / IWC teddybeer - limited edition op ebay. Helaas te duur voor mij, omdat ik al te veel gekocht heb dit jaar, maar de nummer voor het aanbod is 171960499151 as jullie hem wille terug vinden op ebay.

Groetjes Luis

Ook ik heb deze vandaag binnen gekregen. Prachtig boek en zeer mooi uitgevoerd. Kost een paar centen, maar als ze door deze boeken een paar extra IWC,s verkopen dan hebben zij het er natuurlijk snel weer uit. Ik heb ook nog even even naar de prijzen gekeken en denk dat ik er maar een krantenwijkje bij neem. Zit wel heel veel moois tussen hoor.

En hier vandaag ook binnen gekregen. Idd schitterend boek. Leuke info. Prijslijst was ook helder; buiten mijn league… :grin:

Ik heb er intussen al meerdere binnen, die van Patek is in vergelijking met de anderen het minst ‘mooi’ (minder achtergrond verhalen/hoogdraverij), maar die eenvoud is misschien juist wel datgene wat Patek kenmerkt.

Heb die van o.a. Sinn nu ook, daar zitten pas veel boekjes bij: twee losse artikelen over Sinn uit het blad Chronos en een ander blaadje. En zelfs een meetlintje om je polsdikte te meten, hoe verzinnen ze het. En het boek natuurlijk met veel technische details en informatie over welke combinaties mogelijk zijn, moet wel zeggen dat alles de catalogus van IWC overtreft. Dat had ik van een merk als Sinn niet verwacht.
Ze mochten er echter op hun website wel even vermelden dat de catalogus in Duits is. Het is maar een geluk dat ik Duits een leuke taal vind en dat ik dan ook goed opgelet heb op de middelbare school, zodat het lezen geen probleem is.