kabana88

Gisteren mijn horloge aan Khas verkocht. Prettige en snelle communicatie en afhandeling. Veel plezier met je mooie nieuwe Super Seville! :grin: @kabana88

1 like

Op hemelvaartsdag heb ik de Rolex DJ 1601 van Khas gekocht. Een erg goede ervaring over de deal. Goede communicatie en afhandeling. Many many thanks @kabana88 voor mijn eerste Rolex!!

1 like

Recentelijk een Oris Pointer Date verkocht aan (@kabana88) Khas. Een hele sympathieke kerel die zijn afspraken nakomt. Een absoluut betrouwbare koper dus!

1 like

Een mooie Tissot Gentleman verkocht aan Khas @kabana88. Communiceert op een prettige en nette manier, biedt realistisch en komt zijn afspraken na. Hier kan je dus met een gerust hart je horloge aan verkopen en vast ook wel van overnemen :grinning:

1 like

Recent een mooie ruil gedaan met @kabana88. Onder het genot van een drankje de passie kunnen delen met een horlogefan, een aanrader. Bedankt en wellicht tot ziens!

1 like

Gisteren een mooi horloge ontvangen van Khas (@kabana88), helemaal naar verwachting. Steeds aangename communicatie, horloge was heel goed verpakt, en snel verstuurd ook.
Aanrader om mee te werken !

Dankjewel Khas ! :smiley:

1 like