Kleur bekennen....?

Ik kan soms wel warm worden van een horloge met een kleurrijke of contrasterende plaat. Ik zat net de nieuwe Chronos te lezen en zag bijvoorbeeld Rainer Brand’s nieuwe Vita. Hij heeft 'm in 7 kleurvariaties (voor elke weekdag 1). Op dinsdag zou je van Rainer bijvoorbeeld deze moeten dragen:

[center][/center]
Zie de andere weekdagen: http://www.rainerbrand.de/vita_english/index.html

Ook Nomos wel eens een limited Tangente in verschillende kleuren uitgegeven. En die was voor de gelegenheid ook nog eens 100 euro goedkoper. De Super 30 (30 kleurcombinaties, 100 stuks per combinatie). Had wel wat:

[center][/center]
Niet alle combinaties waren zo apart hoor, kijk maar hier: http://www.super30.de/. Ik heb toen de tijd nog even met Wempe gebeld maar was te laat, ze waren in no time uitverkocht.

Maar die Rainer Brand deed mij nadenken. Wat is mijn meest kleurrijke horloge? Ik moest lang nadenken om sowieso een horloge voor de geest te kunnen halen met echt wat kleur. Maar het is gelukt, ik kwam uit op mijn Angular Momentum Astrolabium:

[center]

[/center]

Nu wil ik graag dat jullie kleur bekennen, wat is je meest kleurrijke horloge? En Swatches doen even niet mee, dat is te makkelijk!

sorry ik ben denk ik een beetje saai wat dat betreft , zit er wel aan te denken de breitling seawolf avenger in het geel te kopen… al twijfel ik nog wel een beetje omdat ik bang ben dat zoiets gekleurds zou kunnen gaan vervelen (eerder dan …)

Ik heb nog een quarts liggen van Tommy Hilfiger. Deze heeft op de wijzerplaat het logo (in kleur!) en de wijzerplaat zelf heeft de ruit van een ‘groen-witte’(?) theedoek… Wellicht ook de reden dat ik hem nooit om heb…

Gerwin

Dit is mijn kleurrijkste:

Daarbij opgeteld natuurlijk drie varianten plastic banden en “kast-omhulsels”: zwart, geel en legergroen.

als je van veel kleurtjes houdt, is deze link misschien wat, deze firma maakt “design” wijzerplaten, in allerlei materialen:

http://www.dbrooker.com/dialdesigns.html

Groet,
Paul

PS: link weer schaamteloos gejat van TZ :smiley:

Zoals deze?
http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,14979,15043#msg-15043