Leverancier of importeur gezocht

Hallo,
Ik wil een sieradenwinkel beginnen en ik wil uiteraard ook kwaliteit/merk-horloges verkopen.
Weet iemand een leverancier of importeur (of website) waar ik goede horloges kan kopen?

Alvast bedankt.

Groeten,
Paul

Het hangt er maar net af in welke markt je wilt zitten/ welke kwaliteit je zoekt. Heb je zelf al enkele merken op het oog? Wil je trend-merken en (dus) vrij snel vrij veel verkopen, of ga je voor duurder waar je misschien maar enkele stuks per week van verkoopt? Quartz of puur mechanisch? Probeer wat specifieker te zijn, dan kunnen we je hier beter antwoord geven.

Niels

Bedankt voor je antwoord niels.
Ik zoek trend-merken zoals Tauchmeister,Diesel,Guess en Russische horloges zoals Vostok.
Paul

bel ze gewoon op even op google zoeken en je vind ze zo.

groeten Martijn

of bel de federatie van juweliers die zitten in voorburg geloof ik die hebben de telefoon nummers wel.

ze opbellen? Dat is mijn probleem een beetje. Ik weet niet wie dat zijn. Heb jij toevallig een paar namen zodat ik een begin heb. Bedankt alvast.

met alle respect melie 020, maar als jij een sieradenwinkel wilt beginnen en je weet niet eens waar je je handel kunt halen of hoe je daar achter kunt komen, dan wens ik jou heel veel succes met je winkel, maar erg ver zul je dan niet komen. Een winkel is niet alleen het verkopen, maar juist ook het inkopen is (bijna) net zo belangrijk. Ooit aan de kamer van koophandel gedacht? Kijk eens in het magazin Horloges en Watch, daar zijn altijd de importeurs bij vermeld.
Het zou natuurlijk heel simpel zijn als hier op het forum wat adressen op een presenteerblaadje worden aangereikt, maar juist door het zoeken (al aan Internet gedacht?) kom je weer andere zaken op het spoor. Desalniettemnin veel succes met je winkel, ik zal voor je duimen.

juist RVH dat was mijn idee ook ik wil best helpen alleen niet alles op een presenteerblaadje aangeven.

Succes met je nieuwe winkel.

Oke, bedankt jongens!

Dag Paul, mogelijk heb je iets aan deze link. Of alle adressen nog actueel zijn? Geen idee. Sterkte bij je speurtocht! Hrgr, Clearsky
http://www.bkwatch.nl/horl_merken_nederland/horl_merk_ned.c.html

kijk eens op pagina 12 van je ondernemersplan…
of weet je ook niet wat dat is?
ik moet zeggen dat je goed voorbereid bent.
groet, frank.

Op de http://horloge.startpagina.nl staan wat importeurs, voor de Russische markt zou ik contact zoeken met de eigenaar van http://www.russwatch.nl, misschien dat hij je kan helpen.