Mening gevraagd! Een Omega Speedmaster automatic

Ik ben al een tijdje op zoek naar een Omega Speedmaster. Nu vond ik deze op internet met de volgende beschrijving:

Omega Speedmaster Automatic, caliber 1152 ref: 3511.50
-AUTOMAAT
-ZELDZAME UITVOERING MET ZWARTE PLAAT EN ZILVEREN SUBDIALS
-AUTOMAAT CALIBER 1152
-STALEN SPEEDMASTER BRACLET
-ORGINELE DOOS
-IN ZEER GOEDE STAAT
-BOUWJAAR VAN DEZE OMEGA IS 1999, WAT ER NIET AAN AF TE ZIEN IS.
-ONLANGS SERVICEBEURT GEHAD

De verkoper wilt er minimaal 850 euro voor hebben. Is dit redelijk en waar moet ik op letten als ik het horloge zou kopen? Wat zou het kosten om de zwarte wijzerplaat te laten vervangen voor een blauwe? Alvast bedankt voor de reacties!

Het liefst heb ik dit model met de blauwe wijzerplaat, maar deze heb ik tot op heden nog niet (betaalbaar) gevonden:

De prijs lijkt redelijk, maar is het je opgevallen dat de datumaanduiding op een andere plek zit? Ik denk dus dat het niet mogelijk is om de door jou afgebeelde wijzerplaat erop te laten bevestigen.

succes! hans

Dat klopt. Ik wil ook niet de wijzerplaat van de onderste horloge laten monteren maar uiteraard een blauwe wijzerplaat die bij dit model past. :slight_smile: Ik heb namelijk ook een omega gezien met blauwe wijzerplaat en zilverkleurige subdials. Ik kan alleen zo snel geen afbeelding vinden…

De prijs lijkt me netjes. Maar als dit niet de uitvoering is die je wilt, waarom zou je 'm dan kopen? Het kost je namelijk ook nog eens de nodige euro’s om die wijzerplaat te laten vervangen. Als je 'm al vindt, want meestal gaat het dan om een limited edition (dat is die zwarte met zilveren subdials trouwens ook).
Ik zou deze versie nemen en tevreden zijn of rustig op de loer gaan liggen voor die andere versie met blauwe wijzerplaat.

Ik vind het sowieso een mooi horloge, ook in het zwart met de zilverkleurige subdials, maar ik dacht dat het niet al te kostbaar zou zijn om hem van een blauwe wijzerplaat te laten voorzien. De zwarte wil ik er uiteraard wel bijhouden. Gezien de prijs (850 euro) leek mij het ook wel verantwoord, maar ik ben natuurlijk geen specialist, vandaar dat ik een bericht hierover geplaatst heb.