MIH Watch en Ochs & Junior - vrijdag 24 september Den Haag

‘An evening with…’ is een avond die georganiseerd wordt om onafhankelijke horlogemakers meer aandacht te geven. Tijdens deze avond worden horloges van één horlogemaker aan horlogeverzamelaars gepresenteerd.

Vrijdag 24 september staan Ochs und Junior horloges en de MIH Watch centraal.

Zowel de MIH Watch als Ochs und Junior horloges zijn gecreëerd door Ludwig Oechslin, één van de meesterbreinen op horlogegebied en onder andere de geestelijke vader van Ulysse Nardin’s Trilogy of Time. Een andere meester-horlogemaker, Paul Gerber, draagt zorg voor de productie van de horloges.

De MIH Watch en Ochs und Junior horloges zullen op deze avond door Beat Weinmann, mede-oprichter van Ochs und Junior en zakelijk partner van Ludwig Oechslin, worden gepresenteerd. Tijdens het diner is er gelegenheid om de horloges in werkelijkheid te bewonderen en hierover met Beat van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

De avond wordt in kleine kring gehouden en er zijn dus slechts een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Vrijdag 24 september begint ‘An evening with…’ om 17:00 uur informeel met een lekker glas en de gelegenheid om elkaar te leren kennen. De presentatie van de horloges is vanaf 19:00 uur in een bij de filosofie van de horloges passend restaurant in Den Haag.

Voor meer informatie: http://www.aneveningwith.eu

‘An evening with…’ wordt georganiseerd door Gerard Nijenbrinks van Horloge Platform Nederland (http://www.horloge.com) en horloge journalist Frank Geelen (http://www.monochrome-watches.com).

Dat wordt een informatief en gezellig avondje! Leuk initiatief! (tu)