MKII Vantage: laatste serie van 40 stuks nu te koop

Voor wie nog steeds op zoek is naar een MKII Vantage: de laatste serie van 40 stuks is nu ‘in stock’. Daarna is het afgelopen.

Deze Explorer hommage is iets groter dan de originele Explorer. Echter, de nieuwe Explorer van Rolex heeft de maat van de Vantage…

MKII heeft een reputatie van lange levertijden (weet ik alles van), deze Vantagesliggen op de plank en kunnen snel verscheept worden. Bedenk dat Bill Yao FedEx gebruikt. Supersnel transport: in twee dagen vanuit de VS bij je thuis. FedEx schiet de importkosten voor; je betaalt nog ongeveer 20 procent op de prijs van het horloge.

Menno

http://boutique.mkiiwatches.com/CategoryProductList.jsp?cat=Specialist+Series%3ASwiss+Made+Collection%3AVantage

Bedankt voor de tip, maar waarom is het daarna afgelopen? Stopt ie ermee?

leuke klok …ik heb er 1 gehad toen ze uitkwamen …was idd een hele tijd wachten tussen bestellen en dat je ze in je handen had :wink:

marnix.moed Schreef:

Bedankt voor de tip, maar waarom is het daarna
afgelopen? Stopt ie ermee?

Nee, hij is zijn oudste model en laat dat uitlopen, op weg naar nieuwe modellen. Eerst een variatie op de LRRP, dan een nieuwe Stingray met waarschijnlijk de naam Tornek Rayville - Bill Yao is de eigenaar van het merk. Een Precista-achtige variatie op de Omega SM300.

Een groepje mensen (waaronder ik) probeert Bill over te halen om een GMT Pan Am-versie van de Kingston te maken (onder de naam Key West - even googelen en je weet waarom).

Wat daarna gaat gebeuren is nog vaag: een chrono, een high end tool watch, eventueel onder de TR naam.

Dus nee, hij houdt er niet mee op.

Menno