Mooi tijdloos horloge gezocht

Ik zoek een een tijdloos horloge , die een lange tijd mee gaat, budget rond de 200, een idee wat ik zoek is deze certina, helaas ligt deze ver boven mijn budget , vooral dat het geen effen plaat heeft ( bijv bij een Tissot vissodate, zo’n design vind ik net te saai ) heeft maar juist die klokjes heeft maar toch niet te druk is. Weten jullie alternatieve voor de certina binnen mijn budget ?

1 like

Chronograaf voor dat budget betekent wel quartz

http://www.excellentwebshop.nl/prisma-heren-horloges-chronograaf.htmlgrt. & succes . Gerard

2 likes

Ik zou naar Orient kijken.
De Bambino is het goekoopste dress icoon dat ik ken.

4 likes

Zelf geen belangen trouwens bij onderstaande advertenties, maar staan hier ook wel wat leuke chronograph s te koop. Mechanische gaat niet lukken binnen budget

3 likes

Zoals al eerder gezegd gaat mechanisch niet lukken voor €200,=, maar voor een 50 euro meer komen gebruikte Poljots in beeld. Qua model is er voor elk wat wils.

Top, dank u allen

Een tijdloos horloge lijkt me vrij nutteloos eerlijk gezegd.

1 like

Of n seagull 1963, hoewel ie met 36mm niet groot is, draagt ie door de lange rechte lugs ook weer niet klein

2 likes

PB gestuurd

Ik zou ook is kijken naar orient zoals jonathan al aangaf.
Mooi horloge voor die prijs.

Om in te stappen in de wereld van mechanische horloges zou je een Alpha Daytona kunnen overwegen, dat kan prima binnen je budget:

Omdat dit een homage is (Ontwerp is grotendeels gekopieerd van een Rolex uit de jaren 60) zijn de meningen hierover nogal verdeeld. Ik heb er zelf een en ik draag hem nog steeds met plezier. Het is wel een handopwinder dus niet erg praktisch voor dagelijks gebruik, verder weet ik niet of het horloge jaren meegaat bij dagelijks gebruik, ik draag hem namelijk maar af en toe.

Succes met de zoektocht!

Deze Tissot past precies in jouw budget.

Bij interesse => PB :wink:

3 likes