mrln_mrtn

Gisteren mijn pas aangeschafte Omega verkocht aan Merlijn @mrln_mrtn, een zeer sympathiek en enthousiast relatief nieuw forum lid.

Hij zocht contact en pakte gelijk door en in de avond zaten we onder het genot van een drankje lekker te babbelen over de hobby en uiteindelijk de deal gesloten.

Een aanrader om zaken mee te doen en dus een zeer positieve ervaring :ok_hand:t2:

3 likes

Onlangs een :apple: watch gekocht van @mrln_mrtn om lekker mee te sporten.

Merlijn is een positieve vent die op zoek was naar een mooie Omega. Dus na een tijd kletsen over dit model Broadarrow de :apple: deal snel gesloten voor een reële prijs.

Zeker voor herhaling vatbaar!

2 likes

Deze week een prachtige Molequin strap gekocht bij @mrln_mrtn. Alles heel erg soepel verlopen, fijne communicatie, snelle verzending en de strap is precies zoals op de foto’s.

Kortom, helemaal top!

1 like

Recent twee Casiooaks gekocht via deze verkoper. Na wat op en neer te sturen rond de prijs, een vlotte verkoop en de volgende ochtend ging hij al op de post! Zeer netjes verpakt. Deze verkoper is een aanrader!

1 like

Deze week een prachtig horloge van @mrln_mrtn overgenomen.
Vlotte verkoop en snelle verzending.
Zojuist in ontvangst mogen nemen. Zeer zorgvuldig verpakt, en de staat precies zoals omschreven.

Een zeer positieve ervaring dus!

1 like

Vandaag een horloge overgenomen van @mrln_mrtn
Vlot in de communicatie, prettig forumlid! In alle rust bij hem thuis ontvangen, aanrader :slight_smile:

1 like

Vorige week een horloge gekocht van @mrln_mrtn. De afhandeling was erg prettig en snel. Horloge was precies zoals omschreven, erg blij mee. Hele positieve ervaring, aanrader!!

1 like