NA: Citizen Signature Collection Grand Classic

Welke is dat @TimeLapse? Prachtig deze zeg :ok_hand:

1 like

Hey @royke74,

Het is de GTS van Citizen :grin:

https://www.ablogtowatch.com/citizen-signature-grand-touring-sport-watch-hands/

In real life nog mooier Roy :+1:

2 likes

Prachtig zeg

1 like

Proficiat. Bedankt voor de review. Als je hemt naast een GS durft te leggen, dan zou hij ook de vergelijking met een moeiteloos Rolex kunnen doorstaan!

1 like

Ik denk qua afwerking en oog voor detail wel!

Maar Rolex is net als GS natuurlijk uniek, dus een vergelijk op andere zaken als vormgeving, uurwerk, merkbeleving etc gaat m.i. niet op.

Alleen jammer dat ze 42mm zijn. Da’s te groot voor mijn smaak in dressers. Als het toch eens een 36-39mm kast zou zijn met iets minder sportieve plaat…

Kortom: Prachtig horloge, ik volg ze met grote belangstelling, ook al is het mijn stijtje niet helemaal. Ik hoop dat ze ooit nog iets doen wat wel mijn ding is.

1 like

Wat ik er van lees en op foto’s zie, zit hij qua materialen en afwerking in de league van de SARX035/033. Dat zou gezien de prijs ook een stuk logischer zijn dan op het niveau van een GS. :wink:

Hoe dan ook een mooi ding!

Dude.

3 likes

Leuk geschreven Roel!

2 likes

Ik kreeg de vraag of deze al geflippert was… Nee dus hij draagt heerlijk, zeker in het zonnetje:

4 likes

Niet doen hoor :grimacing:

1 like

Hier nog een gelukkige bezitter.

7 likes

Goedemorgen,

Sorry voor mijn wat wellicht wat naïeve vraag…maar waar koop je een Citizen signature in Nederland?

1 like

//eu1.dh-cdn.netN//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netN//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netf//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neth//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netp//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netc//eu1.dh-cdn.netu//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netz//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netj//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netZ//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netw//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netc//eu1.dh-cdn.neth//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netp//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netb//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.nety//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netb//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netj//eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netb//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netz//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.netc//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net.//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netZ//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netj//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.nets//eu1.dh-cdn.netp//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netc//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netl//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netv//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.neto//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netd//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netA//eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.neti//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netn//eu1.dh-cdn.nets//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netr//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.netg//eu1.dh-cdn.nete//eu1.dh-cdn.netm//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.neta//eu1.dh-cdn.netk//eu1.dh-cdn.nett//eu1.dh-cdn.net //eu1.dh-cdn.net👍//eu1.dh-cdn.net

Bedankt voor uw antwoord en link. Eeuwig zonde dat het prachtige horloge alleen voor de Amerikaanse markt bestemt is. Gelukkig werkt Apple niet zo;)

1 like

Ok, stuur maar op dan. :wink:

Mooi hoor!

1 like

Inderdaad alleen in US en Azie, maar eBay en Amazon kan wel. Van mijn Grand Classic zijn 2 exemplaren hier op HF. Die van mij is verkocht maar er stond er nog een advertentie die is later teruggetrokken maar mogelijk kan je die wel overnemen?

1 like

Schitterende nieuwe aanwinst.
Gefeliciteerd.
Draag hem met liefde.

Die van @Piede bedoel je?

2 likes

Ja inderdaad, misschien staat hij open voor een verkoop :slightly_smiling_face:

2 likes

Heb jij hem buiten HF verkocht?

1 like