NA Sumo oranje mod

Vandaag bracht de post een leuk pakketje van John van TentoTwo; m’n verbouwde SBDC033.

Een oranje duiker vond ik al langer interessant en heb ooit zelf al eens wat geknutseld met een dial, chapterring en wijzers via internet. Omdat ik de Sumo graag draag en ook de oranje variant erg mooi vind, ook al wat riond gekeken voor een SBDC005 maar die is mij de huidige marktprijs niet waard.

Met een SBDC003 in de kist én een SBDC033 als daily driver vond ik een experiment wel de moeite waard. De onderdelen zelf besteld en met de Sumo opgestuurd naar De Rijp.

De oranje wijzerplaat voor de SKX en de SLA025 wijzers beiden van Monsterwatch en een zwarte bezel van DLW (https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-insert-sumo-mk2-stealth) pasten prima. Helaas bleek de oranje chapterring voor de SKX te klein voor de Sumo. Een PVD alternatief van SeikoMods (https://www.seikomods.com/shop/ct205/) bracht uitkomst.

De uitkomst is een oranje Sumo maar natuurlijk niet te vergelijken met de SBDC005. Ik ben blij met het resultaat, zeker op de zwarte Isofrane klopt voor mij het plaatje. Een comfortabele daily driver met een eigen smoel die tegen een stootje kan, ideaal voor een klusjesman :wink:

3 likes

Het kan mij niet bekoren, maar ja, wie ben ik…:innocent:

3 likes