Neppers

Hallo Allemaal,

Ik heb nu al een paar dagen dit forum gelezen en heb mij verbaasd ove hoe men reageert op mensen die ook neppers dragen.

99% procent van deze leden zijn vreselijk HYPOCRIET

Ik weet namelijk wel zeker dat deze leden ook vast weleens een gekopieerde dvd bekijken of
bv.een single van een bekende zanger of popgroep downloaden van het internet of
het nieuwe Vista besturingsprogramma van Windows kopieren omdat ze deze te duur vinden
of zelfs een porno film van Kim Holland van internet halen omdat ze deze niet gewoon bij de videotheek durven te huren

Hier zitten ook merk en makers rechten op die je ook niet mag overtreden

Jullie doen namelijk precies het zelfde als dat “zielige ventje” met zijn 100 euro nepper

Denk daar maar eens over na,om maar weer eens een discussie te starten

Met vriendelijk groet

Johan

Hallo Johan,

Kim Holland is niet zo’n goed voorbeeld, die draagt zelfs TWEE neppers :slight_smile: Voor de mannen en vrouwen onder ons die Kim Holland nog niet kennen: zoek even op google, maar let op: neem enige afstand tot het scherm! Ze verkeert ongeveer in een zelfde staat als ‘Holland’ zelf :slight_smile:

Gr Ron

Johan,

Wat fijn dat jij je registreet alleen om ons even te vertellen dat er op media ook auteursrechten van toepassing zijn.
Bedankt ! dat wist ik echt niet !? Ben benieuwd of je ook nog iets nuttigs hebt toe te voegen aan dit forum.

Ik denk dat alleen een nepper die betrapt is op nep, een nep registratie kan plaatsen om te zeuren over het feit dat de liefhebbers van dit forum nep not done vinden.

Hihi,

Hoe echt zou je Breitling van JohanBreitling zijn ?

Ik denk dat de meeste mensen hier het dragen van neppers niet veroordlen vanwege het ontduiken van auteursrechten door de maker ervan. Hetgeen idd heel erg vreselijk is.
Het zou pas hyprocriet worden als de personen die Vista of Kim Holland downloaden vervolgens heel erg hun best deden om de sticker op de CD na te maken om vervolgens aan de mensen die ze tegenkomen net te doen alsof ze de dure versie hebben gekocht.

De meeste mensen die een nepper dragen, zeggen dat ze dat doen omdat ze hem gewoon mooi vinden. Dat kan, maar draag hem dan zonder het dure merk. Want daarmee doe je je dus duurder voor dan je bent. En dat is pas hypocriet.

Johan,
Dit onderwerp is hier al vaak aan de orde geweest.
Maar je vergelijkt appels met peren namelijk als ik iets download van internet doe ik dat omdat het gratis is of een dvd bekijken die illegaal is komt allemaal op het zelfde neer.

Het hebben van een nep Breitling zit een heel andere gedachte achter : Je wil met iets om je pols lopen om stoer te doen en pochen met iets wat op een Breitling moet lijken.
Dan ben je zielig.

Als ik een dvd illegaal kan krijgen doe ik dat niet omdat ik dat zo stoer vind zoals jij met je Breitling.
Dat het moreel niet in orde is dat ik een illegale dvd in bezit heb is een ander verhaal.

Baseman Schreef:

Hihi,

Hoe echt zou je Breitling van JohanBreitling zijn
?

Ik denk dat de meeste mensen hier het dragen van
neppers niet veroordlen vanwege het ontduiken van
auteursrechten door de maker ervan. Hetgeen idd
heel erg vreselijk is.
Het zou pas hyprocriet worden als de personen die
Vista of Kim Holland downloaden vervolgens heel
erg hun best deden om de sticker op de CD na te
maken om vervolgens aan de mensen die ze
tegenkomen net te doen alsof ze de dure versie
hebben gekocht.

De meeste mensen die een nepper dragen, zeggen dat
ze dat doen omdat ze hem gewoon mooi vinden. Dat
kan, maar draag hem dan zonder het dure merk. Want
daarmee doe je je dus duurder voor dan je bent. En
dat is pas hypocriet.

Dat bedoel ik dus ook !

Als je niets beters aan dit forum weet bij te dragen, kun je er beter wegblijven.
De echte horloge-liefhebbers gruwen namelijk van neppers.

Gr.JanJ.

Het is iig wel zeker waar je over moet beginnen als je lekker vee respons wilt hebben :slight_smile:

Deze discussie heeft wel zoooooooooooooooo’n baard. Mind you, dat hebben er wel meer maar deze is niet leuk om op te rakelen.
Wat wel apart is, hoe Johan na een paar dagen lezen tot deze conclusie is gekomen. Ik denk dat zijn zoektermen iets met “replica” moeten zijn geweest :smiley:

Ik denk dat wij {horlogeliefhebbers}, hier helemaal niet op moeten reageren< want dat is wat de Heer breitling wil

Denk ook dat Johanbreitling hier nog een account heeft en is betrapt op het feit dat hij een nepper heeft…

Je snapt gewoon de hele essentie van de nepperts niet. Naast wat Baseman en 2006 aanhalen komt er ook nog veel criminaliteit kijken bij nepperts, wat je dus aanmoedigt als koper hiervan.

Mijn beste,

Dat 99 % der horlogeforum leden ’hypocriet’ zijn, is je reinste kolder.
Immers als vrijwel het gehele ledenbestand uit huichelaars zou bestaan, dan was het horlogeforum al lang verdwenen. Het zou zich zelf géén, of een zeer kort bestaansrecht hebben gegeven.

Nee mijn beste vriend, je slaat de plank volledig mis. Over cd’s, Vista, of Kim hebben mijn mede horloge collectioneurs zich al uitgelaten. Doch over het feit dat wij hier met enigerlei nabootsing om de pols rondlopen kan ik je verklaren dat wij niet het zielige ventje zijn met zijn 100 € nepper om de pols welke een vorm is van gemaakt snobisme, van een maatschappelijk proces om er bij te willen horen, om voor 100 € een identiteit te verkrijgen welke men beoogt.
Nee geen van dit alles.

Voor de echte horlogeliefhebber / collectionneur ligt het accent vrijwel niet op de status, snobisme, geld, etc., maar veel meer op het product zelf. De horlogematerie, de geschiedenis, de horlogetechniek, etc. De eventuele (geldelijke) waarde is veel meer te verklaren uit de specialisatie van de collectionneur. Waar legt men zich op toe, wat is de interesse.
En natuurlijk, waar iemand trots op is dat mag men ten aller tijden laten zien. Het maakt je als mens gelukkig en laat dat maar te volle uitstralen naar de buitenwereld!! :stuck_out_tongue:

Orologio Signaturis Temporis

Mijn beste,

JOHANNES 8 vers 1 t/m 11
het is tenslotte zondag!!

Orologio Signaturis Temporis

Hallo,

Ik ben gloedjenieuw hier op dit forum en heb tientallen horloges in mijn verzameling. Daar zitten ook met trots een paar mooie neppers tussen. Geen enkel probleem vind ik, want het goed namaken is ook een kunst. (ik heb het hier niet over kermis horloges) Ik geniet van de techniek/design/model/goede prijs? en dat er RADO of wat dan ook opstaat is voor mij niet echt belangrijk. Ik heb zelfs een echte Tag Heuer en daar ook een nepper van… Ik draag het liefste de nepper…Hoef ik mij niet druk te maken over een krasje, en hij is niet van echt onderscheiden.
Ook voel ik mij niet stoerder/duurder met wat voor klokje dan ook. Ik vind het gewoon een liefhebberij en hoop hier medestanders te vinden. Dat geld voor wat voor klokje dan ook. Nep of echt. Nu ga ik weer even verder met rondneuzen…

zucht.

marijn Schreef:

zucht.

boeli Schreef:

Hallo,

Boeli, weet je ook in wat voor omstandigheden deze horloges worden gemaakt/verkocht? Dat is voor die mensen geen pretje.

Misha Schreef:

boeli Schreef:


Hallo,

Boeli, weet je ook in wat voor omstandigheden deze
horloges worden gemaakt/verkocht? Dat is voor die
mensen geen pretje.

als je dit argument in de strijd gooit, dan kan je met goed fatsoen nauwelijks nog kleding kopen. Om maar eens 1 voorbeeldje te geven

Een tijdje terug had ik van een of andere dude ook een “Nepper” gekocht, 10 euro :P, maar deze moest ook geen ander merk voorstellen. Maar dit ding is echt zo waardeloos, dat geval had “chronografische eigenschappen” ofzoiets, maar die kleine wijzertjes waren gewoon stickers en de “bediening” ervan waren geen knoppen. De stickers zijn inmiddels los van de wijzerplaat en het bandje is ook al spontaan uit elkaar gevallen, lekker dus… Maar ik ga ook niet proberen andere mensen aan de neus te hangen dat ik een heb van een of andere supermerk ofzo, ik kan er zelf nog het hardst om lachen dat dat ding zo’n stuk schroot is…

Nu zoek ik nog een horloge met wat meer kwaliteit. De modellen van Breitling vind ik wel ongelovelijk vet, maar die prijzen gaan mem een beetje boven mijn pet, of boven mijn bankrekening dan, en een “neppe” wil ik dus ook niet… Weten jullie misschien een aantal horloges met dezelfde uitstraling, van een degenlijk kwaliteit en nog een beetje betaalbaar ook??