Nieuw forum: "Nu korting bij Juwelier...!"

Een idee dat ik kreeg (of dat weer boven kwam, ik weet het niet meer) toen ik vandaag voor de etalage stond van een plaatselijke juwelier. Ze hadden al een tijdje uitverkoop nadat ze waren overvallen, weinig spannends, maar vandaag hadden ze de Alpina collectie er bij gedaan. Met 30% korting… Dat wilde ik wel even delen maar wist niet goed waar. Vandaar een nieuw forum waar we elkaar kunnen laten weten wie er uitverkoop heeft, hoeveel, hoelang enz enz. Let op, dit is het eerste forum dat ook toegangkelijk is voor juweliers om hun winkel aan te prijzen, mits ze maar een uitverkoop hebben en zich aan de regels houden.

Lees de gebruiksaanwijzing en geef eventueel commentaar: http://www.horlogeforum.nl/read.php?20,104614

cool :smiley:

Goed idee. (tu)

En als die 5 ( :smiley: ) Belgische forumleden nu ook willen meedoen, weten we ook wat in Belgenland in de aanbieding is. :wink:

(tu)(tu)
dit forum word steeds luxer

Uitverkoop bij VERCAMMEN in TURNHOUT…

En wat voor merken verkoopt deze Vercammen zoal? Wat is de korting? Toch leuk om te weten voordat men in de auto stapt naar Turnhout.

Lees dit even Leon: http://www.horlogeforum.nl/read.php?20,104614 en zet het gelijk op je juiste plek: http://www.horlogeforum.nl/list.php?20