Nieuw hier

Hallo!
Bij deze wilde ik me aanmelden als nieuw lid op dit forum (ik zit wel op meer forums maar deze vind ik een van de leukste omdat het van alles behelst) Ik ben 38 woon in limburg. Ik heb in het verleden al redelijk wat horloges gehad ik begon met een Fortis welke ik via de importeur heb weten te bemachtigen, vervolgens een Omega Seamaster (het James Bond Model fan of niet!). Momenteel ben ik in het bezit van een Tag Heuer Kirium chronometer en een S/el van dezelfde fabrikant. En ik denkt dat ik na 7 september een mooie Monster aanschaf! Ik heb een voorliefde voor duikhorloges. Ik hoop op leuke discussies via deze site! Weet iemand trouwens een goede horlogereparateur in de omgeving Boxmeer/Bergen??

Hoi Dalecooper,
Welkom hier op dit boeiende forum! Doe vooral mee met de vele discussies/gesprekken. En van jouw mooie klokjes zien wij graag foto’s, want daar is iedereen hier dol op! :wink:
Je vraag over de horlogereparateur rondom Boxmeer/Bergen kan ik helaas niet beantwoorden, maar er zijn hier ongetwijfeld mensen die dat wél kunnen.

Ik zoek even uit hoe dat precies werkt met foto’s plaatsen en dan zet ik er een paar op! Ik herinner me net dat ik bij mijn schoonouders nog een display heb staan met oude duikhorloges toch maar es ophalen!

Mijn beste,

Welkom op dit kordate horlogeforum. Je zal je draai hier snel hebben gevonden en met het lezen van de verschillende horlogeposten de materie der horlogemagie verder weten te doorgronden.

En voor een goede horlogereparateur welke jou fraaie horloges in onderhoud heeft, mag je best een stukje omrijden.
Deze dus:
http://www.vintagehorloges.nl/

En voor het plaatsen van je foto’s:
http://www.horlogeforum.nl/read.php?4,8340

Succes!!

Orologio Signaturis Temporis.:wink:

Ok deze zal ik eens contacten ook al is deze gespecialiseerd in Omega (wil ik binnenkort ook nog aanschaffen…) Hierbij een paar fotos:

Welkom en hele mooie fotos ook hoor. Tag Heuer wordt hier zeer gewaardeerd. :wink:

Welkom op dit horlogeforum! Leuk dat je ook foto’s laat zien:)
Helaas ben ik niet erg bekend met goede horlogemakers, maar zoals al gezegd is: Ferrie Schweitzer is iig een hele goede (ik ben in dit geval ervaringsdeskundige;))

Bedankt voor alle welkoms!! Ik zal mijn andere klokjes ook eens op de foto zetten…

Hallo dalecooper,

Welkom op dit leuke forum; een hemel voor iedereen die dat ding op de pols kan waarderen!
Mooie foto’s van die TAG’s! Zijn het beide automaten? TAG Heuer waardeer ik ook ontzettend. Een collega van mij heeft een S/EL quartz die bij mij altijd al in de smaak viel. Zelfs heb ik ook een mooie TAG quartz.

Yep zijn beide automaten en ook nog chronometers (met zo’n nietszeggend certificaat net of dit na die jaren ook nog zo is…) ik zit wel te denken ze weg te doen en weer eens wat anders te kopen…

Hoi Dalecooper,

Welkom op het horlogeforum!

En leuk dat je foto’s hebt geplaatst van je Tag Heuers. Ik ben zelf een enorme fan van Tag Heuer en bezit zelf 2 automatische Tag’s.

Veel leesplezier hier en gefeliciteerd met je mooie collectie.

Mvg,

joram.

Dank je voor je aardige woorden ik heb trouwens ook nog een leuke displaykast van Tag Heuer (kreeg ik bij de aankoop) ik zal em eens opzoeken en op de foto zetten.