Nieuwe aanwinst

Omdat ik mijn nieuwe aanwinsten altijd op de 2 fora post doe ik het nu ook maar weer :slight_smile:

Geen Rolex Day-Date, maar de Bulova Day-Date welteverstaan. Een leuk, net vintage klokje. Die Rolex Day-Date komt later wel ;).
Eerst wou ik een Glycine date-just look-a-like halen, totdat Gerard mij op deze klok wees op Timewatch.nl
http://www.timewatch.nl
.
Ik moet alleen even uitvogelen hoe dat bandje er af moet, want ik wil er een donkerbruine struis voor in de plaats…

Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

PICS:Echt een heel mooi vet klokje zeg…mooie score!
Ik vindt de band wel mooi moet ik zeggen.
ik ga ook ff kijken op timewatch.nl

het is een mooie site man…maar hoe koop je daar nou?

Van harte Karel, je vertelde me v/d week al op MSN over dit horloge en nu heb je 'm dan toch maar mooi. Ben je 'm nog op wezen halen? Hij ziet er goed uit en bandje staat ook niet verkeerd.

Ik denk dat je bandje gewoon kan verwisselen met een Bergeon tooltje. Trouwens, ik zoek ook nog een Struisbandje… keertje Amsterdam? :wink:

@ Freakazooi (Leuke naam, van de tekenfilm Freakazoid afgeleid?:)) Je moet Hans gewoon even een mailtje sturen waarin je vraagt om de prijs en eigenlijk kan je alles via de mail afhandelen. Hij antwoord heel snel en is een eerlijke handelaar!

@ J-W:

Ja dat van dat Bergeon zei Gerard vanmiddag ook al. Misschien dat ik maar ff een aan ga schaffen. En dat van die struis: goed plan! Misschien dat ik nog een goede webwinkel kan vinden, maar anders houd ik je daar aan :wink:

Ik heb nog wel zo’n tootlje liggen. Gebruik 'm toch nooit dus… neem m dan eventueel wel meteen mee naar Amsterdam, kan je meteen testen of die t doet. :slight_smile:

Zat zelf te denken om ff bij AWCo te kijken voor een bandje op maat, moet meestal maat S hebben dus als ik via internet bestel zijn ze al gauw te lang of te duur. Maar ik hoor het wel of jij wat kan vinden, anders ga ik zelf wel s kijken.

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-s479h468-Stegbreite_20mm.html

SMS ontvangen, bedankt.

Ik heb je helemaal niet ge-smst! haha…
http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-s479h468-Stegbreite_20mm.html

.

Deze 2 zijn wel mooi:

Weet je wel zeker dat het 20mm is ipv 18mm?

Yep, voor mij iig wel!

Ja die Duitse site is een echte aanrader. Veel keus en je krijgt alles leuk gestuurd in een mapje. Ook een ideale site om nog wat handige andere spullen mee te laten sturen.