Nieuwe aanwist, een bloot monster

Iedereen heeft al zo’n monster en nu ikke ! Uiteraard zou ik bijna zeggen een Seiko van Robbie409, een Black monster in z’n blootje door de zichtbodem.
Robbie kon het makkelijk en snel uitvoeren en zelf vind ik het zo meer een toolklok dan een duiker.

Op de foto’s nog op rubber maar hij komt op een donkerbruine leren band van Di-Modell en van de zomer waarschijnlijk op een heeel fout knalgeel kunststof bandje. Dan past hij beter bij mijn werkkleding ! Het wordt namelijk wel mijn dagelijkse beater voor dat werk.
Aangezien ik geen camera bezit, de fotos van Robbie zelf :

Leuk gedaan. Maar tast dit de waterdichtheid niet aan ?

Ik denk dat de waterdichtheid nog behoorlijk goed is. De rubber ring zit er nog en het glas kan ook wel wat hebben.

Hoe vindt je de tweede foto… 5 seconden sluitertijd :wink:

Sluitertijd is mooi te zien! Indrukwekkende klok. Leuk om de uurwerk te zien. Ik zie veel van deze Monsters op dit forum.
Ik weet er (nog) niet zoveel vanaf, maar zijn die Monsters zo speciaal, of zijn ze redelijk eenvoudig op te knappen en te modden? Ik vind ze een beetje een de groffe kant, maar dat is echt persoonlijk hoor.

Groeten Tom.

Over opknappen en modden kunnen de specialisten hier veel beter antwoorden, voor wat betreft grof zijn, dat vond ik eerst ook. Zocht ook eigenlijk een andere dagelijkse beater aangezien ik de monsters op fotos niet zo mooi vond. Daarna 1tje geleend van een kennis en een paar dagen om gehad en dat beviel beter. Ik weet niet wat het is maar op alle fotos lijkt de duikring zo enorm veel weg te nemen van de wijzerplaat dat het een soort kijkgaatje wordt. In het echt is dat geheel niet zo. Zelfs op de fotos hierboven vind ik dat. Denk doordat het komt dat die ring een beetje naar binnen staat.

Maar het is natuurlijk een duiker, geen dresswatch. :wink:

Leuke toevoeging :smiley:

Kost dat?

In dit geval 5 euro voor het werk. Ik had er toevallig één liggen.

5 seconden sluitertijd, 5 minuten laadtijd… pfff wat zijn die foto’s (veel te) groot…

Maar wel leuk gedaan :smiley:

Zo zie je maar weer, de praktijk is altijd anders.

Groeten Tom.