Nieuwe Breitling fabriek in China en Buenos Aires

Heden bereikte mij het nieuws dat Breitling zijn nieuwe fabriek voor dresswatches geopend heeft in China en Buenos Aires.
Op dit moment rollen er al meer exemplaren uit deze beide landen dan heel zwitserland ooit geproduceerd heeft.

De serie zal heten “P&K” naar “Peppie en Kokkie”. Hierbij 2 fraaie afbeeldingen. De eerste fraaie multicolor Peppie en Kokkie is afkomstig uit Buenos Aires. Deze is te vinden op EBay samen met opvallend veel “Vintage Cadettes”. Maar er zijn nog veel meer onwaarschijnlijk mooie modellen uit dit mooie land. Met de nadruk op onwaarschijnlijk.
Per dag ontwikkelt Breitling daar 1 of 2 nieuwe, nog nooit geziene modellen.
http://www.webwerkplaats.nl/buenosaires.jpg

De tweede afbeelding is slechts 1 voorbeeld van een model dat in vele kleuren uitsluitend verkocht zal worden via EBay. Parallel import wordt echter al bedreven via Marktplaats.
http://www.webwerkplaats.nl/china.jpg

Haast u mensen ! Deze series zijn gelimiteerd maar altijd herkenbaar aan de onwaarschijnlijke kleuren, en “zeer zeldzame” kasten en wijzers. Zo zeldzaam dat ze niet voorkomen in (oude) folders en nieuwste boeken.

Prachtig ! Goede keus van Breitling om in de beide landen te gaan produceren waar men van oudsher al het meest verkocht. (te zien aan het aantal vintage modellen dat via EBay aangeboden wordt)

Ik zeg DOEN ! (waar ken ik dat toch van ???)

Zet de legen wijnflessen maar even in de keuken mhoutgraaf.

Vr Gr

Bluetooth

Vooral in Zuid-Amerika zijn ze goed in het maken van dit soort horloges. Je komt ze tegen met diverse top-merken. Oppassen dus!

In India staat ook zo’n fabirek voor Titoni en Omega. Leuk spul! :smiley: