Nieuwe Horloge

Ik heb deze prachtige horloge gevonden op E-bay , maar ik twijfel of het wel een echte originele is aangezien de prijs 59.99 , en omdat hij uit Hong Kong komt ??.. En wat is de prijs ong in euro’s incl vezendkosten ?? wat vinden jullie ik wou hem gelijk al kopen maar ik dacht laat ik het even vragen op de forum.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320267586263#ebayphotohosting

Het horloge kost geen €59.99 maar 59.99 in engelse ponden. En dat is een hele redelijke prijs. Ik ben niet zo’n grote Seiko kenners als bijvoorbeeld Robbie409 maar het lijkt mij sterk dat dit horloge een nepper is. Ik heb de foto’s bekeken en alles ziet er authentiek uit.

Hoi,

Die is wel echt hoor! Seiko 5 is niet zo duur dat er namaak van is, voor zover we weten. Als je je inschrijft op eBay krijg je de prijzen in euro’s te zien. Maar bedenk wel dat er op goederen van buiten de Europese Unie invoerrecht en BTW bijkomt. Dan wordt het toch weer een stuk duurder.
Maar ik heb een tip voor je: op 12 juli is er in Houten een horlogebeurs, de rikketik. Daar staat robbie409, de Seiko 5 specialist van dit forum. Aardige kerel met leuke horloges, niet duur. Ga daar eens kijken, kan je de boel zien en passen enz. En je hebt keuze en garantie!. Volgens mij altijd goed. En geen verzendkosten.
Nee, ik heb geen aandelen bij robbie. Maar hij heeft nu eenmaal gewoon leuk spul te koop.
Verder heb je ook nog vreugd2, een ander forumlid, die heeft volgens mij ook Seiko te koop. Je kan hem een PBtje sturen.

Dat ik daar niet op kwam zeg…Maar inderdaad een hele goede tip van Tom. Rob heeft op de rikketik stapels Seiko 5’s mee(dat is het model dat je op ebay zag) En ook nog eens voor een hele vriendelijke prijs!

Aanrader!

Of je koopt hem op ebay en grote kans dat ie niks duurder wordt, ik heb het nog nooit meegemaakt in iede geval.

De echtheid zal m.i. wel in orde zijn zoals al aangeven zijn seiko 5-jes geen top-end. Heel veel van deze horloges zijn bedoeld voor de aziatische markt en hier via de offiociele kanalen niet eens te krijgen.
Leuk modelletje dit trouwens zeker met die rubber band.

Wat ik altijd even probeer is een zoekopdracht in e-bay naar afgesloten auctions om te kijken wat de verkoopprijzen waren. Dat geeft mij vaak een goede indicatie wat een redelijke prijs is.
(In dit geval geeft dit echter weinig resultaat)

Prijzen omrekenen van buitenlandse valuta kun je op www.gwk.nl

Hou altijd rekening met de verzendkosten en evt invoerrechten die je nog moet optellen bij de aankoopsom.

tjvreeken Schreef:

Seiko 5 is niet zo duur dat
er namaak van is, voor zover we weten.

Je zou het niet verwachten, maar ze zijn er wel degelijk. Het uurwerkje dat er dan inzit is echt te zielig voor woorden, maar zelfs het namaken van goedkope horloges is schijnbaar toch de moeite waard.

Nou ja, de kans dat je invoerrechten moet betalen op een Vijfje in deze prijsklasse lijkt mij niet zo groot.

Over de echtheid van dit horloge zou ik me geen zorgen maken. Maar koop niet te snel en snuffel nog even wat rond; soms kun je 'm elders nog wel goedkoper vinden. Maar hou dan zeker ook de verzendkosten in de gaten. Want wat schiet je op als je een horloge koopt dat bij een verkoper 8 euro goedkoper is, terwijl de verzendkosten wél 18 euro meer zijn! :frowning:

En ja, misschien moet je volgende week ook even naar de Rikketik. Daar kun je spul namelijk ‘betasten’.

kijkie kijkie niette kopie… :slight_smile:

Ik sta in mijn uppie in de hoek helemaal links als je binnenkomt, nummer P1.

Ik wil nu een horloge bestellen op E-bay via Paypal , maar heb nu ( weer ) het volgende probleem… Ik moet een betaalbron toevoegen… ik heb een gewone fortis bank pasje welke moet ik dan kiezen Select card/Master card/Visa ??
en ik moet iets van Beveiligings code opschrijven maar zo een code heb ik helemaal niet op mijn pasje ??

Je hebt waarschijnlijk een creditcard of (vaak) een PayPal account nodig. Beide zijn waarschijnlijk niet met een paar dagen klaar voor gebruik en kost wat moeite en leeswerk van jouw kant.
Maar is robbie409 niet iets voor je? Dit is zijn website: monsterwatches.nl of anders bij Adriaan: vreugd of vreugd2 op marktplaats geloof ik.

Idd, ik heb in de winkel eens een seiko kinetic arctura gehad voor een batterijwissel…

Ik heb al een Pay pal account en heb daar mijn Fortis bank aan aangesloten en heb er al 2 horloges mee besteld maar dit keer wilt het maar niet lukken via Ebay k word er schijtziek van !..en ze vragen steeds een kaartbeveiligingscode
wtf is dat nou weer :S:S… kan iemand mij alsjeblieft helpen ?

Zoals ik al vertelde: je hebt dan waarschijnlijk een creditcard nodig, MasterCard of Visa of zo, die hebben op de achterkant een extra code staan. Kan je bij je bank aanvragen.

b0z4 Schreef:

wtf is dat nou weer :S:S… kan iemand mij
alsjeblieft helpen ?


…en als je nou eens gewoon contact opneemt met PayPal?? Die weten vast en zeker het allerbeste wat jij wil weten.

Zucht…

http://quartzimodo.info/nl/articles/how-to-spot-a-fake-seiko-watch/

Ontzettend leuk stuk over hoe je een fake seiko kunt herkennen.

Pff… vertaalcomputers… Het zou verboden moeten worden;)
Ik word er wel moe van om het te lezen hoor.