Nieuwe Monta Noble

Vandaag is de nieuwe Monta Noble met pastel blauw en roze aangekondigd.

https://www.instagram.com/p/CdbrxbPr1aQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

“Limited Release of a Pink and Pastel Turqouise Blue Noble – MONTA Watch” https://montawatch.com/blogs/news/limited-release-of-a-pink-and-pastel-turqouise-blue-noble

Wat vinden we hiervan? Proberen ze op de hypetrain te geraken? Of vinden we ze geslaagd?

1 like

Hypers

1 like

Maar even 'n plaatje. Da’s wel zo leuk.
Wel een lekker kleurtje, die wijzerplaat. Is er ook in het roze, trouwens.

3 likes

Ik heb het horloge zelf gehad


De kwaliteit is echt fantastisch! Ik zelf ben niet zo van de pastelkleuren. En vind het ergens ook jammer dat ze inderdaad inhalen op de hype. Al begrijp ik het wel :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 likes

Limited. Kut dus. Als je pastel wilt, prima, maar doe dan gewoon een Oris en neem het gewoon tot nader order in productie.

Horloges zijn wel een stuk beter dan die rare Monta’s met die wijzer waar een knik in zit om over de indice te geraken. Die zijn lelijk als de nacht. Maar het ontwerp doet me geen reet verder. Ook niet in pastelkleuren, wat ik wel mooi vind.

De OG Amerikaan is nach wie vor een Traska. Die vind ik geiniger.

Waarschuwing aan de goegemeente!Lees het artikel van de Montabazen niet op je nuchtere maag.Monta Ships to Belgium?Sail on Boys! Do not bother to stop.Tell your wifes not to impose their interiorcolors taste.Zouden ze het nu snappen?
(Al dan niet met taalfouten) .Wat een softiesgelul om te zeggen dat ze een kleurenmiskleun hebben gemaakt.

Tof ding, wat meer kleur is altijd goed. Of het een hype dingetje is hangt vooral af wat er met prijs gaat gebeuren. Als die hetzelfde blijft als een “standaard” Noble zie ik er de meerwaarde voor Monta niet zo van in, behalve een bump in actualiteit op fora en sociale media.

1 like