Nieuwe website Yobokies

Hallo,

Ik ben al een tijdje erg geïnteresseerd in Doxa’s. Het zijn echt fantastische horloges, maar de prijs spreekt mij niet zo aan (rond de €2000). Nu heb ik een Seiko Turtle en ik zag dat je daar ook een Doxa mod van kunt maken. Nu wil ik hem nog wel redelijk origineel houden dus ik dacht alleen aan een nieuwe bezel.

Ik had Harold van Yobokies gemaild en hij zei dat dat ongeveer $80,- gaat kosten. Dat vind ik eigenlijk nog steeds best veel geld… (hier heb ik nog sponsors voor nodig :wink: ) )

Maar waarom ik dit topic heb aangemaakt is dat Harold zei dat hij een nieuwe site had. Dus nu wordt het veel makkelijker om spullen bij hem te kopen en kun je ook gelijk zien wat hij allemaal te koop heeft staan!

https://www.theyobokies.com/

Thank me later :wink:

9 likes

Finally. Dat heeft maar 300 jaar geduurd.

8 likes

EINDELIJK!

Edit: toffe doxa mod!

1 like

Wat is dat voor nagebouwde troep?! :fearful:

1 like

Ik ga alleen voor de bezel :wink: anders vind ik het ook weer te overdreven…

Ik kan niet wachten tot later, ik wil je nu al bedanken voor ‘t doorgeven. :grin:

PS Je kent de Soxa-onderdelen van Dagaz dan ook wel, neem ik aan: https://www.dagazwatch.com/apps/webstore/products/category/609420?page=1

1 like

Ja, die insert had ik ook al gezien, maar die lijkt minder te glimmen :wink:

Dat modden is wel leuk maar sommigen hikken tegen replica aan. Die Captain Cook vind ik niet kunnen.

1 like

Inderdaad belachelijk dat Rado een Fifty Fathoms clone maakt.

:joy: Ach het blijft toch allemaal Seiko Meuk…

Ik zou je adviseren gewoon gedisciplineerd te sparen als je iets echt mooi vind. Ik weet dat het lastig is omdat er voor weinig ook veel leuks te krijgen is. Toch blijf je altijd met die ene echte in je hoofd zitten. Het heeft bij mij ook heel lang geduurd maar had veel sneller kunnen gaan als ik niet steeds iets kocht waarvan ik toch spijt kreeg.

2 likes