Nieuwe xl 22/20 calf band voor Breitling?

Ik ben in de winkel geweest en heb wat leren banden gepast op mijn SuperOcean 44 (gele details). Een vouwsluiting is absoluut niets voor mij, dat irriteert me. Het word dus een band met een gesp alleen heb ik een probleem met de orignele banden, ze zijn allemaal te kort en ik heb dus een langere versie nodig. Heeft iemand een idee waar ik een zwarte xl 22/20 calf Breitling (look) strap kan krijgen? Ik koop er dan bij mijn dealer een 20mm originele gesp bij mocht het lukken een dergelijke strap te bemachtigen.

Ik heb al veel sites bezocht maar kan niets geschikts vinden. Ik hoop op jullie hulp :smiley:

Even een edit: Ik zoek dus zoiets
http://dehorlogebandenspecialist.nl/nl/horlogebanden-voor-merken/voor-breitling/rios-1931-tornado-zwart.html

Waarom laat je niet iets op maat maken? Genoeg kleinere die dat kunnen.

Heb je voorbeelden? Ik vind juist die Breitling look van de banden erg gaaf en ben bang dat dat met maatwerk niet gaat lukken. Ook de kosten zullen altijd wel een stuk hoger zijn denk ik.

Nou, met wat Breitling vraagt voor haar banden zou ik daar niet bang voor zijn. Vraag een paar van de Paneristi om voorbeelden, voor mijn idee heeft elk wel een stuk of 20 custom bandjes. :wink:

Heb je http://www.uhrenarmband-versand.de/shop-Uhrenbandversand.html al geprobeerd? Daar verkopen ze ook een keur aan XXL-bandjes.
Succes!

Dick

Daar had ik inderdaad al gekeken maar niets gevonden wat me mooi leek. Ik ben er inmiddels achter dat Breitling ook zijn straps in xl en xxl maakt, deze kunnen gewoon besteld worden. Morgen ga ik dus even langs de juwelier.

Onlangs hier op het forum een breitling XL band kunnen kopen voor een aanvaardbare prijs. Bij de juwelier val je steil achterover van wat ze ervoor vragen…
Bij de meeste websites staat de lange van de bandjes erbij, soms zijn “gewone” bandjes ook best lang en passen ze mij prima.

Toch zijn de originele banden van breitling wel mooi, dus heb het er dan wel voor over. Ik ga mijn Diver Pro II en III denk ik verkopen en hou naast de Superocean of Calf band (beslis vanavond welke het word) ook nog de stalen band. De Diver Pro II en III zijn mooie banden hoor maar ik kan niet zo goed tegen de geur.

Vanavond even langs de juwelier geweest en ik heb de SuperOcean black/yellow band besteld in xl maat. Ik heb heel lang zitten twijfelen tussen een gewonen calf en deze maar de SuperOcean staat gewoon veel stoerder. Nu 2 a 3 weken wachten.

Ik denk overigens dat ik mijn Diver Pro II en III ga verkopen aangezien de kans heel erg klein is dat ik deze nog ga dragen.