Nog maar eens een voorstelrondje...

Want daar hebben we er nog niet genoeg van:grin:. Hoe dan ook: ik ben Marc, verrassend genoeg van het mannelijke geslacht, en zo midden dertig. Eigenlijk ben ik de eerste (ruim) twintig jaar van mijn leven een one-watch guy geweest… met de laatste jaren een beater erbij voor tijdens sporten en zwemmen enzo. Eerst een jaar of 10 met een pulsar quarz en het laatste decenium met onderstaande klokje, die ik van mijn familie heb gekregen na het behalen van een checkje op de standaard levenswandel. Grappig genoeg vond ik toen de bondsversie mooier, maar deze was bijna de helft goedkoper… (en ons bllijft zunig, ook bij een kado:rofl:). Inmiddels vindt ik de 2254.50 beter “oud geworden” en toch wat verbaasd dat de waarde inmiddels aardig wat hoger ligt dan er ooit voor betaald is.

Sinds ik een aantal maanden terug mijn beater moest vervangen, ben ik een beetje in de “horlogeput” gevallen. Mijn eerste echte aankoop is me goed bevallen: een tissot met weggooi-automaat.

Daarnaast nog een seiko 5 omdat het leuk is een automaat voor 8 tientjes te kunnen kopen (ik draag hem vaker dan ik had gedacht) en een quarz dress watch die ik kado heb gekregen en goed dienst doet als benchmark om de andere klokjes juist te zetten. Dan nog een paar impulsaankopen die ik bij het uitpakken eigenlijk al niet meer wilde…daar moeten we maar eens iets aan gaan doen:face_with_raised_eyebrow:.

16 likes

Van harte welkom hier! :smile: :+1:

Mijn beste,

Marc, van harte welkom binnen de gelederen van dit enthousiaste HorlogeForum!!
Duidelijk een forum ván liefhebbers vóór liefhebbers, waar de passie voor het horloge met verve wordt gedeeld!!

Orologio Signaturis Temporis :wink:

Welkom :grin: , mooie Peter Blake :ok_hand:

Welkom!

Welkom in onze gemeenschap

Welkom Marc op het HF👍

Inmiddels heb ik ook voor enkele duizenden aan horloges in mijn “afrekenmandje” gehad, maar gelukkig slechts een paar keer de trekker overgehaald. Op het moment incomming zijn: https://images2.imgbox.com/e9/c0/fSZZ6WrO_o.jpg
https://zeloswatches.com/collections/swordfish-diver
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0001/9228/2633/products/Neptune_blue_1512x.jpg?v=1541528854

Daarnaast zijn er voor het komende jaar een paar horloges die op mijn wishlist staan… zoals misschien duidelijk is ben ik niet van de overgekompliceerde movements en functies. op het moment lust ik naar de volgende drie horloges, waarbij de laatste 2 recent zijn uitgebracht, dus ik zal wel even op een prijsdrop gaan wachten.


5 likes

Welkom Marc en veel plezier op het forum!

Dag Marc, welkom op het forum en het horlogevirus heb je al goed te pakken!

Marc, welkom en veel plezier op ons mooie forum.

Welkom! En die Certina ziet er top uit op de foto

Welkom Marc!

Marc, welkom op HF!

Welkom!

Marc!, hartelijk welkom. Je wishlijst: ja, het is een mooi stel, hoor!

Welkom

Welkom op HF, mooi stel horloges heb je. Veel plezier hier!

Welkom en veel plezier op ons mooie Forum…

image